/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Rolls-Royce csirkehálóval is elegáns

2015. május 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Onyx Concept nem kisebb fába vágta fejszéjét, mint egy Rolls-Royce Ghost. A tuner persze nem alakította át radikálisan ez egzotikus négykerekűt, csupán szolid kiegészítőket aggatott rá, valamint többek között 22-es alufelnikkel és plusz 50 lóval tette vadabbá azt.

Vannak, akik szerint a tuningolás az ócska autók kicsinosításában – vagy épp még tovább csúfításában – kell, hogy kiemrüljön, mások viszont a legdrágább luxuskocsikat is képesek felcsicsázni.

Így cselekedett például az Onyx Concept csapata, akik a Rolls-Royce Ghostot vették alapul. A brit négykerekű a San Mortiz nevű csomagot kapta, amely tartalmaz egy mélyre húzott, sportos első lökhárítót kézzel készített, szénszálas műanyag betéttel és LED nappali menetfényekkel, új küszöböket, egy diszkrét csomagtartó szárnyat, egy diffúzoros hátsó lökhárítót négy kocka kipufogóvéggel. Egyébként az összes új elem karbonból készült a súlycsökkentés érdekében – mivel minden bizonnyal sokat számít pár gramm egy 2,5 tonnás limuzinnál.

A kép teljessé tételéhez 22 collos, sűrűn küllőzött felniket kínál a tuner a Ghost alá, melyeket az ültetett futómű egészít ki. A pontot az i-re a gép orrában lakó 6.6 literes V12-es BMW motor 50 lóerővel erősebbé tétele rakja fel, így már 631-re nőtt a ménes száma.

A csomag áráról nincs infó, de figyelembe véve az alanyét, biztos nem mindennapi összeget kell a képzeletbeli kasszánál hagynia az ügyfeleknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/