/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Vasember Ford Mustangja

2017. november 05. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A SpeedKore egy egyedi igényeket feldolgozó autóépítő cég, amelyhez olyan hírességek is fordulnak alkalomadtán, mint Robert Downey Jr., aki egy 1970-es Ford Mustang Boss 302-est szabatott személyre modern és klasszikus elemekkel egyaránt. Az eredmény lenyűgöző.

Az amerikai SpeedKore egy autónemesítő- és átalakítócég, amely több tucatnyi különleges kérést teljesített már a múltban egyszerű és híres embereknek egyaránt.

A cég legutóbb a Vasembert is játszó Robert Downey Jr. kérésének tett eleget egy 1970-es Ford Mustang Boss 302 átszabásával, melyben a színész is a műhely segítségére volt. Bár az alapok sem voltak rosszak, a biztonság kedvéért egy vadonatúj Ford Performance Aluminator 5.0 literes V8-as aggregát került a gépháztető alá, amit egy Ford Performance kompresszorral egészítettek ki a mérnökök. Bár a konkrét teljesítményadatoknak híján vagyunk, annyit még elárult a cég, hogy a minden bizonnyal bődületes erőt egy Bowler T56-os kézi kapcsolású hatsebességes váltó továbbítja a hátsó kerekek felé, ahol egy önzáró differenciálmű gondoskodik az elosztásról.

Ami az optikai részt illeti, a külső az eredetiség jegyében kapott néhány hasznos kiegészítőt. Ilyen például a szénszálas motorháztető, visszapillantótükrök, oldalelemek, de még az első- és a hátsó lökhárító is a nemes anyagból készült. A fényezés kekisárga színével a 18 és 19 collos HRE felnik fegyveracél fénye harmonizál.

Ami a belsőt illeti, szövet és bőr anyagokat használtak kontrasztos varrásokkal az egész kabinban, a kagylós sportülések pedig biztosan jól fogják az utasokat a legmelegebb helyzetekben is. Ha már meleg helyzet, egy légkondicionáló berendezés is került a retro autóba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/