/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A világ legrondább BMW X6-osa

2016. február 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vannak esetek, amikor a plasztikai beavatkozás nem azt az eredményt hozza, amit a páciens elvárna. Az alábbi bajor behemót is áldozatul esett egy hozzá nem méltó átalakításnak, amit ráadásul borsos összegért készítettek hozzá.

Valljuk be, az alábbi BMW X6-oson nem lehet olyan szöget találni, ahonnan jól nézne ki szerencsétlen kupés terepjáró.

A történetben a legszomorúbb, hogy az AG Excalibur olyannyira komolyan gondolta projektjét, hogy ezért az elrontott modellért potom 90 ezer eurót, azaz mintegy 28 millió forintot kér, ráadásul el is nevezte szörnyetegét AG Alligatornak.

A litván tuner összesen 20 centit toldott az X6-os hosszán, amiben nagy szerepet játszik a vesék helyét átvevő, és az első lökhárító aljába nyúló króm hűtőrács, de persze a két szín felhasználásával készült hátsó lökhárító mellett sem mehetünk el szó nélkül, amelybe hatalmas rácsok és egy-egy középen kivezetett kipufogóvégződés került. A hosszbeli gyarapodást az első tengelyen 10, hátul 15 centiméteres szélesítés követte, amit 26 collos bordó-króm alufelnik tesznek teljesen borzalmassá.

Hogy az eddig beleköthetetlen belsőt is sikerüljön elrontani, az AG Excalibur emberi krokodilbőr-hatású anyagot használtak a kormányon, a kardánalagúton, valamint az ajtók borításának tetején is, de a cég logója is rákerült az ülésekre. Az igazi márkagyalázást a Mercedesből származó karika szellőzőrostélyok jelentik, amiket szénszálas hatású borítás ölel körbe.

A bajor istenkáromlás pedig potom 90 ezer euróért, azaz mintegy 28 millió forintért bárkié lehet, ugyanis a tuner ezért az összegért hajlandó megválni az egyedi négykerekűtől – reméljük az eredeti alkatrészeket is adja a portéka mellé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/