Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a világ legsárgább Bugatti Veyronja

2016. február 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Oakley Design elkészítette a legvadítóbb sárga-fekete témájú Veyront. Míg előbbit egy többrétegű metálfényezéssel tették messziről is feltűnővé, utóbbi színért javarészt a szénszálas elemek felelnek. A legjobb pedig, hogy a lóerőket sem hagyták érintetlenül.

Lenyűgöző köntösbe bújtatott Bugatti Veyront mutatott be az Oakley Design. A sárga-fekete csodát a híres Youtube-felhasználó Shmee150 is szemügyre vehette hosszabban, így tőle egy részletes videóval gazdagodtunk az autót illetően.

Ami a lényeg, hogy a Veyron teljes karosszériáját kompozit anyagokból készítették, csupán az ajtókat nem. Így persze lehetőség volt egy kicsit megpiszkálni az aerodinamikát is, amitől egy hajszálnyival még stabilabbnak ígérkezik az átalakított csúcsragadozó – nem beszélve a komolyabb kiállásról.

A néhol sárgára festett, szénszálas elemek tökéletes harmóniát alkotnak csupaszon maradt társaikkal, amit a kovácsolt felnik és az újabb modellről származó fényszórók egészítenek ki. A motorerő a gyári 1001 paripáról felkúszott 1145-re, míg a nyomaték immáron a betontépő 1580 Newtonméter – bár arról nem tudni, milyen trükkök segítségével csaltak elő még ennyi tartalékot a W16-os aggregátból.

Ami a belsőt illeti, a kasztnira hajazó design fogadja itt is az utazókat, természetesen a legfinomabb bőr felhasználásával.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!