/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: A Volvo, amelyre tényleg illik a „tank” jelző

2017. október 15. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon mi lelte a szerencsétlen svéd családi kombi tulajdonosát, hogy egy műanyag ágyút szerelt rá, terepmintás ruhába öltöztette, és ki merészelt menni vele a közútra? Akárhogy is, elég vicces látványt nyújt az átalakított V70-es.

Talán valami autós farsangra készült menni annak a Volvo V70-nek a vezetője, akit Angliában, egy autópályán fotóztak le gurulás közben nem mindennapi kinézetű kedvencével.

Bár sokan a tankokhoz hasonlítják a régebbi svéd modelleket – keménységük és egyszerű formaviláguk miatt egyaránt – ennyire szó szerint mégse kellett volna venni a gúnynevet.

A pórul járt járgány még egy komplett bodykitet is kapott, amelynek része az ajtók és az oldalelemek átalakítása, a hátsó oldalablakok rácsozása, egy tetőboxból kialakított hamis ágyú, néhány lánctalp-kerék utánzat, illetve az ezek mellé egyáltalán nem illő vonóhorog is. A lényeg, hogy az amúgy sem rózsás légellenállást sikerült még jobban elrontani, miközben biztos, hogy minden tekintetet vonz a fura V70-es, csak hát egyáltalán nem mindegy, miért is…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

DrNemoda
2017-10-15 - 12:29

Feltétlenül térjünk vissza rá, ha már lőni is tud !


*/