/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A vonatsínen guruló Smart – videóval

2015. július 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

22 collos tömör acél kerekeket rakott egy Smart Forfour alá egy angol cég, hogy ezzel a világ legkisebb vonatát készítse el. A hat hónapig tartó munkafolyamat végére négy darab, egyenként 80 kilogrammos görgő került az alufelnik helyére.

Forrail. Ezzel a névvel illette az angliai Interfleet a Smart ForFourt, miután hat hónap kemény munkája árán sikerült az autóra műteni négy darab 80 kilogrammos acélkereket.

Elsőre egy fura viccnek tűnhet, pedig igaz, méghozzá sok mérnök- és munkaóra húzódik mögötte, mire 22 collos kerekek kerültek a kerékjárati ívekbe. Mindezek ellenére a mini Merci továbbra is csak egy tonnát nyom a mérlegen, miután kormányművét is kivették belőle, viszont bennehagyták az 1.0 literes benzinmotort.

Az egyetlen elkészített autó-vonatot egy 16 kilométeres szakaszon ráadásul lehetősége volt kipróbálnia a bátor utasjelölteknek, akik felettébb élvezték az utazást a világ legkisebb vasúti járművén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/