/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe – Ausztrália Audi RS4 rendőrautója

2015. augusztus 21. 08:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy friss Audi RS4 Avant rendőrautót kap Új-Dél-Wales rendőrcsapata. A 450 lóerős négykerekű egy évig fog a kötelékben szolgálni, és viselni büszkén a kék-fekete-fehér díszítést.

Nem mindennapi járművet kapott az ausztrál Lake Illawarra rendőri kötelék. Egy Audi RS4 Avant fogja segíteni a munkájukat 12 hónapon keresztül.

Az autó különleges díszítése ráadásul az Audi ausztráliai Facebook oldalán leadott rajongói szavazatok alapján került kiválasztásra és applikálásra, azonban sok dubai luxus- és sportautóhoz hasonlóan ezt a modellt sem fogják a helyi erők a bűn egy magasabb fokú üldözésére használni, inkább bemutató és figyelemfelhívó szerepet fog betölteni.

Ez nagy kár, hisz a motorháztető alatt rejlő 4.2 literes szívó V8-as egység 450 lóerejéből bőségesen kitelne pár rosszfiú elfogása.

A négykarikások egyébként már dolgoznak a kiöregedő félben lévő V8-as egység leváltásán. Erre nagy valószínűséggel egy 3.0 literes r-turbós V6-os benzinmotor lesz a legmegfelelőbb, de erre leghamarabb is jövő évben kerülhet sor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/