Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legdurvább BMW M4 átalakítás

2016. január 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A magyar TMcars BMW e30 és e36-os modelljeinek mintájára a Hoffy Automobiles elkészítette a legújabb M-es modell merőben más megvalósulását. Az egyelőre csak vázlatokon létező M4 a Mamba GT3 Street Concept utónevet kapta.

Láthattunk már sokféle tuningcsomagot a legújabb BMW M3-M4 pároshoz, azonban az alábbi elképzelés mindegyiket felülmúlja – leginkább a TMcars megvalósításaira hajaz.

Ugyanis egy igen radikális megvalósításban gondolkodott a Hoffy Automobiles, melyet rögtön virtuális papírra is vetettek a tervezők. A Mamba GT3 Street Concept, ahogy nevében is megtalálható, megannyi GT3-as elemet alkalmaz a továbbra is utcán használhatóra megálmodott négykerekűn, melyek nagy része szénszálas kompozit anyagokból készül. A cápaorr, a hatalmasra felfújt kerékjárati ívek és a többi különleges ívelés miatt a laikusoknak egyébként nem könnyű megmondaniuk, min alapszik a futurisztikus jármű.

Az új elemek között találhatjuk még az aktív első légterelőt, a hatalmas hátsó szárnyat, a szűkebbre szabott első légbeömlőket, az aprócska visszapillantókat, a hatalmas hátsó diffúzort és a méretes, fekete felniket. A belső térről egyelőre nem közöltek képeket az érintettek, azonban egy pár komolyabb „vadászrepülős” ülésre, továbbfejlesztett hangrendszerre, WIFI csatlakozásra, különleges bőrözésre és egyedi műszerfalra is számíthatunk a későbbiekben.

Ami a motorerőt illeti, állítólag sikerült felhúzni a 3.0 literes duplaturbós sorhatos erőmű teljesítményét 431 paripáról 710-re, így már 3,2 másodperc alatt letudja a modell a 0-100 km/órás sprintet, míg végsebessége 338 km/óra, amik még a legkeményebb sportautók adataival is versenyre kelhetnek.

A tuner csomagja februárban mutatkozik be élesben, amikor a vételárra is fény derül.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!