/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe Az első kombi Tesla Model S

2018. február 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Idén május 17. és 20. között lehet először élőben szemügyre venni a világ első kombi Tesla Model S-ét. A puttonyos elektromos autót nem a gyártó, hanem egy kombiépítő cég készítette el, s valószínűleg nem ez lesz az utolsó példány belőle.

Még csak egy példány létezik belőle, de hamarosan bárki átalakíttathatja majd négyajtós Tesláját Model S Shooting Brake változatra, ha a QWest megoldása elnyeri a közönség tetszését a május 17. és 20. között megrendezésre kerülő London Motor Show-n.

A cég ugyanis ott fogja kiállítani első ízben puttonyos Tesla megvalósítását egy P90D személyében. Érdekesség, hogy a teljes hátsó szekciót szénszálas anyagból készítették, így összességében a kombi 12 kilogrammal nyom kevesebbet a mérlegen szedán testvéreinél. Így bár némiképp romolhatott légellenállási együtthatója, továbbra is 2,8 másodperc alatt katapultál százas tempóra.

A csomagtartó kialakításáról és konkrét méretéről egyelőre nem árultak el részleteket, de legkésőbb májusban mindenre fény derül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/