/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az első összetört Aston Martin DB11

2018. február 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még 1600 kilométerig sem jutott egy DB11-es, máris horribilis számla vár arra, aki hajlandó licitálni, és kisebb szerencsével győztesként kikerülni a roncs Aston Martinért folytatott csatából. A képek alapján meglepő, de elvileg üzemképes maradt az autó.

Akár az is megeshet, hogy alig a kereskedéstől párszáz méterre ripityára törjük új autónkat, de mégse mindennapos dolog, ahogy az sem, hogy egy vadonatúj Aston Martin DB11-est 1596 kilométer (992 mérföld) alatt leírjon valaki.

Pedig a képeken látható brit luxussportautó egyelőre nem jutott túl messzire – semmilyen értelemben – ugyanis amerikai gazdája hamar utolért valakit vagy valamit. Azt nem tudni miért, de javítás helyett az eladás mellett döntött, így a közel negyedmillió dolláros (61 millió forintos) újkori vételár helyett nyilvánvalóan kisebb összegért, ám licit útján válna meg rövidéletű szerelmétől.

Talán túl költséges lenne a javítás? Esetleg már vett is egy másikat? Nem tudjuk, de ha valaki lát benne potenciált, a Copart weboldalán adhat egy esélyt a dolognak. Az írás pillanatában 56 500 dolláron (14,12 millió forinton) állt a licit, bár nem tudni, ez elég-e a minimális szinthez.

Mint az látható, az eleje sérült a DB11-esnek, melynek során a kormánylégzsák nyílt, a fényszórók kitörtek, a motorháztető, az oldalelemek és a jobb ajtó deformálódott, valamint szükség lesz egy új lökhárítóra is – és ezek csak a leginkább szembetűnő elemek. Végül is, ha az 5.2 literes duplaturbós V12-es felhördül, azonnal meglágyul az ember szíve…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/