/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az NSX, amit csak remélhetünk

2015. augusztus 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A számítógéppel pillanatok alatt szerkeszthető képek világában már nem okoz gondot még, vagy soha nem is létező modelleket létrehozni. Így született meg a Honda/Acura NSX targatetős változata is

Még 2012-ben, a Bosszúállók (Avengers) című filmben tűnt fel a menő Tony Stark (Vasember) saját járgányaként az akkor csak Acura NSX Roadster néven emlegetett prototípus, melyet még a film hivatalos bemutatójára is elvittek és begurultak vele a vörös szőnyegen.

 

Azóta eltelt több mint három év, de még a sima NSX is várat magára – most épp turbóproblémák miatt – nemhogy egy tetejétől megfosztott változat. Azonban a mai modern világban a képzeletet pillanatok alatt digitális vászonra lehet felvinni, így az rmcardesign.com jóvoltából most megnézhetjük, milyen lesz/lenne a legvadabb Honda, ha levehető tetőkúpot kapna.

Ez némiképp kevesebb szabad teret, de nagyobb merevséget biztosítana a bent ülők számára, nem beszélve arról, hogy így talán még egy fokkal sportosabb, vadabb a kinézete, mint az egyszerű, csupasz roadsternek. Mivel azonban a kupé megjelenésére is csak jövő év első felének végén számíthatunk, egy ettől eltérő megoldásra még egy-két évet ráhúzhatnak a japánok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/