/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Bár így nézne ki az alap Ferrari 458

2016. február 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Misha Designs kezelésbe vette a modernkori Ferrarik egyik legnépszerűbb tagját, hogy egy optikai csomag segítségével újjá varázsolja azt. A legnagyobbat a méretes hátsó szárny szól, de a sárga-fekete felnik sem rosszak.

Nem sok tuningcég merte eddig radikálisan átalakítani a Ferrari egyik legnépszerűbb modelljét. A 458 Italiát a Liberty Walk után most a Misha Designs is komolyan újragondolta.

A különleges optikai csomag tartalmaz egy komoly (hátul összesen 15 centis) szélesítést, újratervezett első lökhárítót fekete légbeömlőkkel és spoilerrel, de a géptetőt is lecserélték a mérnökök, míg a kép igazán oldalról áll össze. Már a fekete-sárga alufelnik is durván mutatnak a piros sportautón, de a méretes szárny valami egészen elképesztő oldalát hozza elő a 458-asnak. A cápauszonyban végződő küszöbök már csak a habot jelentik a finom tortán. A diffúzor is megnőtt, míg a három kipufogót piros díszítés emeli ki a feketeségből.

Ami a teljesítményt illeti, a 4.5 literes szívó V8-as aggregátot érintetlenül hagyta a Misha Designs, de a tempóra eddig sem lehetett panasza senkinek. Arról egyelőre nincs hír, mennyiért hajlandó átalakítani az elégedetlen tulajdonosok olasz paripáját a tuner, de a látottak alapján ez a munka minden fillérjét megéri.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/