/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Csúnya, és drágább egy Porsche 918-asnál is

2016. január 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ez a hatalmas, nyitható tetejű, Volvo V70 belsővel szerelt, aránytalan autó már tervezésekor halálra ítéltetett, mégis elkészítettek egy működő példányt belőle, amit most meghökkentően magas áron próbálnak értékesíteni.

A 2013-as Los Angelesi Autó Show negatív sztárja volt a Youabian Puma, melyet messziről felismerhetővé tettek aránytalan és fura vonalai, hatalmas mérete és kerekei, valamint a körülötte felvert visszhang.

Az autó kitalálója akkor mindenkit, aki hivatalosan rondának merte nevezni, jó amerikai szokás szerint beperelt, azonban az élet végül az ellenoldalt igazolta, ugyanis végül több darab nem került legyártásra, mi több, az egyetlen létező példány most eladó. A gond csak az, hogy az ár a nevetségesen magas kategóriába esik, szám szerint 895 ezer dollár – átváltva körülbelül 260 millió forint.

Ez a tengerentúlon egy Ferrari 599 GTO értékével egyenlő, de 50 ezerrel meghaladja egy új Porsche 918 Spyder árát. Persze az két külön dolog, hogy mennyiért árulnak valamit és mit ér meg, mindenesetre a brutális vételárért egy nyitható tetejű, óriásira nőtt négykerekű tulajdonosa lehet valaki egy Volvo V70 belsejének eleganciájával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/