/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy elrontott klasszikus

2017. szeptember 07. 11:11   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Kevés olyan ikonikus autó létezik, mint a Jaguar E-Type, mégis vannak, akik nem tisztelik kellőképp a klasszikus vonalait, és valami modernnel rondítják el az örökifjú formatervet. Ez a szerencsétlen modell például megkapta a Nissan 370Z lámpáit.

Talán az 1961-ben bemutatott E-Type az egyik legszebb Jaguar modell a gyártó palettáján a mai napig, amely nem csak a fejeket csavarja el az utcán, de az aukciós eseményeken a pénztárcákat is képes kiüríteni. Persze többen szeretnék birtokolni, mint ahányan megtehetik, ilyenkor pedig sok (általában az eredetire alig hasonlító) replika születik, melyek minősége gyakran hagy kívánnivalót maguk után.

Arról nem tudni, hogy a képeken látható példány egy eredeti vagy utánzat, ám az biztos, hogy valaki beleműtötte a Nissan 370Z első és hátsó lámpáit, így elcsúfítva a több mint 50 éves formát.

Az ausztráliai Queenslandben észlelt jelenség miértjét nem tudjuk, de inkább nem is próbáljuk megérteni. Biztos van az a réteg, amelynek ez a fabrikálás is tetszik…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/