/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy különleges Ford Mustang

2017. október 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az 1969-ben készített Mustang izomautók közül csupán ezt az egyet szerelték változtatható intenzitású ablaktörlővel, ám nem ez az egyetlen erőssége társaival szemben, ugyanis többek között kifejezetten keveset is futott.

Egy különleges Ford Mustang vált eladóvá a minap Amerikában az eBay weboldalán.

Az 1969-es Mach 1 példány az egyetlen a 299 038 darabból, amely változtatható intenzitású ablaktörlővel, légkondicionálóval, AM rádióval, Acapulco kék színnel és négysebességes kézi kapcsolású váltóval gurult ki a gyárból.

Ezeken felül mindössze 51 ezer mérföld, azaz alig több mint 82 ezer kilométer került bele 47 év alatt. Ebből 25 éve elég minimális futásteljesítményt produkáltak vele, így jelenleg tökéletes állapotnak örvend.

A géptető alatt egy Ford 390-4V V8-as erőmű tombol 320 nyers paripával, így a menetteljesítményre sem lehet panasz. Az írás pillanatában valamivel több mint 31 ezer dollárt, átszámítva 8,16 millió forintot kínálnak a ritkaságért, ám az elkövetkező hat napban még biztos fog feljebb menni az ár.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/