/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy meseszép BMW M3

2016. október 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lassan már klasszikus sportautóvá érik a BMW E46-os szériájának M3-as modellje, melynek egy 2005-ös, hófehér, automataváltós példányát készülnek árverésre bocsátani mindössze 3700 kilométerrel az órájában.

Az autógyártás egyik ikonjaként tekinthetünk a BMW 3-as modelljére, amelynek E46-os szériája napjaink egyik slágerterméke a használt – import – piacon. A modell sikeressége nem véletlen, hisz fiatalos formája igényes, mai szemmel is hasznos és esetenként ritka extrákkal kitömött belsőt, valamint hihetetlen vezetési élményt kínál.

Persze a legidősebb példányok már 18, míg a legfiatalabbak még alig 10 évesek, így ennek megfelelően az eladási árak is jókora szórást mutatnak, így mindenki pénztárcája alapján lőheti be a neki kellemeset. Az alábbiakban három makulátlan, extrém keveset futott példányt mutatunk be, melyek hamarosan árverésre kerülnek a brit Hexagon Classics jóvoltából.

A legkiemelkedőbb egy 2005-ös hófehér M3 SMG modell 2300 futott mérfölddel (3700 km). A 3.2 literes soros hathengeres motorral szerelt sportkupé 343 lóerejét egy hatfokozatú automataváltó továbbítja a hátsó kerekek felé. Felszereltsége az akkor kapható legmagasabb: színes kijelzős navigáció, bőr belső, Harman/Kardon hangrendszer, tempomat és még sorolhatnánk. Az autó értékét 50 ezer fontra azaz 17 millió forintra becsülik.

Az M3 mellett azonban egy ráncfelvarrott és egy felvarrás előtti 330Ci is új tulajdonost keres, hasonlóan szép állapotban és kevés kilométerrel. Az ezüstmetál 2005-ös 330 M Sport csomagos szépséget mindössze 1300 mérföldön (2100 kilométeren) át használták, így talán ez az egyik legkevesebbet futott E46-os a Földön. Elektromos tetőablaka, 18 collos alu kerekei, elektromos sportülései, valamint automataváltója biztos könnyen eladhatóvá teszik majd. Értékét 21 ezer fontra (7,1 millió forintra) taksálják.

A harmadik példány egy 2002-es Clubsport kiadás, egy olyan ritkaság, amely kicsit könnyebb a sima 330Ci-nél, valamint keményebb futóművel, extra légterelőkkel rendelkezik. 3200 mérföldes futásteljesítményét nem nevezhetjük soknak, így 24 ezer font (8,1 millió forint) körül szeretnék továbbadni – 12 hónap garancia mellett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/