/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy tökéletes Ferrari másolat

2017. november 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Szinte a megszólalásig hasonlít a méregdrága olasz oldtimerre az alábbi 1978-as Datsun 280Z, csak apróbb árulkodó jelek vannak arról, hogy nem az igazi klasszikusról van szó. Egy replika, amire nem tudunk haragudni.

A replikák általában igen gyenge másolatai az eredeti négykerekűeknek, azonban néha akadnak kellemes meglepetések, amelyek igazi mestermunkát hirdetnek.

Ilyen a képeken látható Ferrari 250 GTO, amely valójában egy 1978-as Datsun 280Z, vagyis egy korabeli japán Ferrari átalakítva az olasz ritkasággá. A floridai Orlando Classic Cars által hirdetett járgány megszólalásig hasonlít mására, olyannyira, hogy szinte minden elemében visszaköszön a rekordértékű klasszikus.

Például a lámpák, a hármas légbeömlő nyílás elől, a krómozott tükrök, a sűrűn fűzött küllős felnik, de még a jelvények, feliratok és matricák is megtalálhatók rajta – bár utóbbiaknál látszik, hogy nem az eredeti példánnyal van dolgunk. Ez alól sajnos a kabin sem kivétel, bár igénytelenségről itt sem beszélhetünk, pusztán a legtöbb elem megmaradt a járgány Datsun voltából.

Akárhogy is, látszik az autón, hogy nem kevés pénzt és időt öltek bele, s bár nem tudjuk eladási árát, biztos olcsóbb, mint egy 250 GTO, amelynek szinte minden példánya általában többmilliárd forintért cserél gazdát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/