/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy Toyota Supra 837 ezer kilométer után

2016. május 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Most már tudjuk, hogy nem csak gyors, de kifejezetten megbízható autó a Toyota Supra. Az alábbi képeken látható japán sportkocsi ugyanis nem kevesebb, mint 837 630 kilométert tudhat órájában, mégse kellett eddig a motorjához nyúlni.

Nem túl gyakori jelenség, hogy az ember egy második autónak szánt sportkocsival tegyen meg többszázezer kilométert, mindezt ráadásul hibamentesen, pedig a képeken szereplő Toyota Supra órája jelenleg 520 590 mérföldön áll.

A 837 629 kilométernek megfelelő futásteljesítmény ráadásul még mindig eredeti, fődarabjait tekintve érintetlen motorját gyűri, csupán a szükséges cseréket és törődést kapta az évek során.

A már-már őrült megbízhatóságú motor a 2JZ-GE I6 kódnevű 3.0 literes sorhatos szívó egység, melyet 1991 és 2002 között gyártott a Toyota, és Lexus modellekbe is szerelték 215 és 230 lóerő, illetve 283 és 298 Nm közötti teljesítménnyel – esetünkben 224 paripa mozgatja a kasztnit 7 másodperces százas sprintidőt ígérve.

Az autó tulaja ráadásul nem csak műszakilag, de szerkezetileg és esztétikailag is teljesen elégedett autójával, mert még az oly rettegett rozsda sem ütötte fel a fejét a karosszérián. Persze a szükséges törődést tulajdonosa mindig megadta autójának…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/