/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy Toyota Supra motorral vadított Jeep

2017. június 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy teljesen egyedi Jeep Wrangler került eladósorba az interneten. Az autó egyik különlegessége, hogy motorterében egy turbós japán szív dobog, de egyéb finom kiegészítők is helyet kaptak rajta, illetve benne, mindezek ellenére meglepően olcsón adják.

Lehet, hogy nem a legjobb terepjáró, de a városban nem sok ellenfele akad, ráadásul még egy ilyen biztosan nem jön velünk szembe abból a Jeep Wranglerből, amely egy szívátültetés keretében megkapta a Toyota Supre 2JZGTE motorját.

A nagyjából 350 lóerősre húzott egység egy hatalmas feltöltőn keresztül lélegzik, a túlnyomást pedig HKS lefújószelepen keresztül távolítja el, a meghajtásról pedig egy ötfokozatú kézi kapcsolású váltó gondoskodik. Sajnos konkrét menetteljesítményről nem tudni, de ennyi paripa egy relatíve kis terepjáró alatt képes a csodákra.

Az izmosításon túl egy új motorháztető, off-road kerekek és felnik, LED fényszórók, bőr ülések, sportkormány, és plusz műszerek is a kínűlat részét képezik, míg a tető eltávolítható az utasok feje fölül.

A jelenlegi tulajdonos elmondása alapján a Jeep tökéletes állapotnak örvend, s a beleölt pénzt és időt figyelembe véve egész baráti, 20 ezer dolláros (5,6 millió forint) áron vihető el, de csere sincs kizárva, amennyiben Honda S2000, Mitsubishi Lancer Evo, Subaru WRX STI vagy BMW E92 M3 tulajdonosok vagyunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/