/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó a trollkodó Lamborghini – videóval

2017. szeptember 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A kanadai DJ és producer Deadmau5 megválik Nyan macskás témába öltöztetett Huracánjától, amely arról vált híressé, hogy a zenész ezzel vágott vissza a Ferrarinak, amely hivatalosan leszólta hasonló témát viselő 458-asát.

Eladó egy egyedi – bár nem túl férfias – Lamborghini Huracán.

Az autó különlegessége a Nyan macskás fóliázás, amely az egész kasztnit beborítja, továbbá a rózsaszín féknyergek, a Nyanborghini felirat a hátulján, a fekete felnik, a Purracan feliratok a küszöbökön és az egyedi szőnyegeken.

Az autó tulajdonosa, Deadmau5 egy kanadai DJ és producer, aki azért készíttette el ilyenre, mert pár éve hasonló kinézetű Ferrari 458-asáról hivatalos közleményben fejezte ki nemtetszését az olasz márka, és kérte a felirat (Purrari) és fólia eltávolítására.

A Purracanban egyébként csupán 2735 kilométer található, és 289 900 kanadai dollárért (61,5 millió forintért) kínálja eladásra az ontariói Motion Endeavours. Azt a biztonság kedvéért azért hozzátette a cég, hogy az átalakítások nyom nélkül eltüntethetők…

Aki nem ismerné Nyan cicát, az alábbi videó mindent elmond róla:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/