/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó egy a három darab egyforma különleges Bugattiból

2017. március 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak három ilyen Veyron létezik a Földön, ám az alábbi példány még sosem gurult ki a közútra, így különösen értékes lehet annak, aki hajlandó kifizetni érte a dubaji kereskedésben kért 775 millió forintnak megfelelő összeget.

Csupán 450 darab készült a Bugatti Veyronból, ám a francia gyártó a széria végére nehezen talált már vevőket, így kénytelen volt néhány különleges kiadást előállítani a szuperautóból.

Így születtek meg 2013-ban a Vitesse roadsterek spéci szériái, melyeket egy-egy legendás, Bugattihoz köthető versenyzőhöz kapcsolt a gyártó, majd mindegyik sorozathoz 3-3 járművet kapcsolt.

Az alábbi, kék-króm kettősben pompázó darab az olasz, első világháborúban repülőgép pilótaként helytálló, majd a ’20-as, ’30-as években a Bugatti versenycsapatánál szorgalmasan dolgozó Meo Constantini emlékét őrzi. A belső tér sötétkék-világosbarna kombinációt kapott, de ez még nem minden. A tanksapkán az ihletadó aláírása szerepel, míg belül a kardánalagúton a sebességváltó alatt az ágaskodó elefánt található meg.

Ha ez sem lenne elég, nem árt tudni, hogy a szóban forgó jármű órája mindössze egyetlen futott mérföldet mutat, azaz sosem használták még – a gyári próbajáratáson kívül. Ráadásul a Vitesse a Super Sport technikáját kombinálja a Grand Sport nyitható tetőjével, így kereken 1200 lóerő leadására képes, amivel 2,6 másodperc alatt katapultál százra, és meg sem torpan a 375 km/órában limitált végsebességig.

A ritkaságot áruló dubaji kereskedő persze mindezekkel tisztában van, így lehetséges, hogy átszámítva 775 millió forintért hirdeti azt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/