/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ennyire lapos Audi nincs még egy

2017. december 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mintha átment volna rajta egy úthenger, úgy néz ki a Liberty Walk Audi R8 Spyder átalakítása. A szokásos, szegecselt szélesítések mellett hatalmas PUR Wheels alufelnik és egy masszív ültetés csapja be látószervünk – egész eredményesen.

Ugyan nem a legújabb R8-as modellhez készítette a Liberty Walk különleges átalakítását, ha az újabb generáció mellé állna, nem biztos, hogy azt nézné meg jobban az utca embere.

Amit ugyanis művelt a tuner a tetőtlen sportos négykarikással annak thai tulajdonosa kérésére, az minden, csak nem észrevehetetlen: a már megszokott, szegecselt kerékív szélesítések mellett komoly ültetésre és toldatokra is futotta, valamint egy garnitúra, elől 9×19, hátul 12,5×20 collos PUR Wheels Luxury Series I LX04 felni is a helyére került matt antracit színben.

Azt sajnos nem tudni, melyik aggregát és milyen teljesítménnyel dolgozik a motorháztető alatt, ám legkevesebb 430 lóerőből (4.2 literes V8-as), de akár 525 vagy 550 paripából (5.2 V10) gazdálkodhat az előző generációs Audi roadster, így legrosszabb esetben is körülbelül 3,5 másodperc alatt képes elérni a százas tempót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/