/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Érdekel valakit a Miami Vice Ferrarija?

2017. január 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hamarosan ismét elárverezik azt a hófehér Ferrari Testarossát, mely 1986-tól ’89-ig szolgált a népszerű TV-sorozatban. Az autó értékét tovább növeli a számos extra, illetve az alacsony kilométerfutás.

Egy szép, megkímélt Ferrari Testarossa már eleve ritkaságszámba megy, nemhogy egy olyan fehér példány, amely éveken át szolgált hűségesen egy híres TV-sorozatban.

Márpedig az alábbi képeken látható 1986-os gyártmányú olasz sportkocsi a Miami Vice-ból maradt fenn az utókor számára. A csak a sorozat kedvéért fehérre fényezett négykerekű meghajtásáról egy 4.9 literes V12-es szívó aggregát gondoskodik 390 lóerő (290 kilowatt) kíséretében. Ezt a teljesítményt egy ötfokozatú manuális váltón keresztül lehet a hátsó kerekek felé továbbítani.

A szóban forgó 63631-es kasztnikódú példányt ráadásul ellátták bőrülésekkel, központi zárral, elektromos ablakemelőkkel, klímával, valamint tempomattal is, továbbá órájában csupán 16 500 mérföld (26 545 kilométer) tanyázik. Ennek, valamint annak köszönhetően, hogy a forgatások befejeztével már nem használták az autót, elég szép állapotnak örvend, valamint jár hozzá egy igazolólap a Universal Studios-tól, egy levél a Ferrari Észak-Amerikától és egy Miami Vice-os rendszámkeret is.

Értékét megbecsülni sem egyszerű, de kértek már érte a közelmúltban 1,75 millió dollárt (580 millió forintot) is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/