/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Hatalmas tuning hatalmas autóhoz

2018. január 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Lumma Design tovább hizlalta a Range Rover Velart az SUV-hez készített optikai csomagjával. A tíz centis szélesítés csak hab a tortán, az összképet olyan elemek is vadítják, mint az akár 23 collos kerekek, a többféle fóliázás vagy az egyedi kiegészítők.

Ha vannak cégek, amelyek értenek az autók morcosításához, akkor a Lumma Design közéjük tartozik.

A tuner legutóbb a Range Rover új Velar modelljét vette kezelésbe, s a végeredmény magáért beszél. A szélesítő optikai csomag összesen 100 mm-rel toldja meg oldalra az SUV kiállását, miközben egy mélyebbre húzott első és hátsó lökhárító, valamint küszöbök, átalakított hűtőrács és első-, illetve géptető légbeömlők hangsúlyozzák az eltérést a gyári modelltől.

A tető ívét követő hátsó szárny és a diffúzor együtt a légellenállási tényezőt hivatott javítani, miközben a 11×22 vagy 12×23 collos alufelnik és a rájuk húzott 305/35ZR22 vagy 305/30ZR23-as abroncsok a kellő tapadásért dolgoznak meg.

A külső mellett a belsőre is hangsúlyt fektetett a cég, bár képeket sajnos hiába keresnénk, el kell hinnünk azt, amit ők állítanak: egy sportosabb kialakítású korménykerék, alu pedálszett, Lumma logóval ellátott szőnyegek, különböző bőr bevonatok és szénszálas műanyaggal kiegészített ajtópanelek. Utóbbi anyagot egyébként kérésre a külsőn is fellelhetjük a legtöbb saját gyártású alkatrésznél, valamint a tükrök búrája is karbonból készül. Az ár és a konkrét megjelenés egyelőre várat magára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/