/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen autók járnak egy drága ház személyzetének

2017. január 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Amerika legdrágább házához nem csak egy 30 millió dolláros autógyüjtemény jár, hanem egy hét fős csapat, akik a tulajdonos kegyeit lesik, de az ő kényelmükről sem feledkeztek meg: egy Ferrari 488 GTB és egy Rolls-Royce Dawn áll csak az ő rendelkezésükre.

Mi kerülhet egy kaliforniai házban 72 milliárd forintba? Nos, az alábbi képek magukért beszélnek, és biztosan van pár részlet, amibe csak a jövendőbeli tulajdonost avatják be. Persze a hatalmas medence, a saját moziterem, bár, borospince, tekepálya, helikopterleszálló és a 8,7 milliárd forintos autógyűjtemény elég vonzó, nem beszélve egy hét fős személyzetről, akik éjjel-nappal a birtokos rendelkezésére állnak.

Nos, azért nekik sincs miért sajnálkozni, hisz valószínűleg jó fizetést kapnak, nem beszélve a béren kívüli juttatásokról, melyekbe beletartozik egy fekete-fehér Ferrari 488 GTB és egy ugyanilyen színeket kapott Rolls-Royce Dawn nyüstölése, így nem sok okuk lehet panaszra, bár azt nem tudjuk, ki állja a benzinköltséget.

Persze a jövendőbeli tulajdonos gyűjteménye sem szegény: többek között egy egyedi Pagani Huayra, egy 1936-os Mercedes-Benz 540 K Special Roadster, egy Spyker, illete egy Ariel Atom 500 is a garázsgyűjtemény részét képezi a Föld talán egyik legdrágább ingatlanában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/