/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen egy Tesla, ha éhes

2015. április 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német Larte Design nevű tuningműhely elkészített egy csinosító csomagot a Tesla Model S-hez. Az alkatrészek nagyja szénszálas, egyes elemek pedig bazalttal megerősített műanyagból készültek.

Épp egy hete, Monacóban mutatta be legfrissebb munkáját a Larte Design, melyet az egyik legnépszerűbb villanyautóhoz, a Tesla Model S-hez készített.

A hamarosan rendelhető csomag tartalmaz egy új, mélyebbre húzott és átalakított légbeömlővel rendelkező első lökhárítót, szélterelő elemeket a küszöbök hátsó részére, egy diszkrét szárnyat a csomagtartó fedelén, egy másik, diffúzorral kiegészített hátsó lökhárítót és benne egy alsó ködlámpát.

Az elemek mindegyike vagy karbon, vagy pedig bazalt felhasználásával készült, így kellően erősek és eközben könnyűek maradnak. Ezek mellé a későbbiek során rendelhető lesz kovácsolt felnigarnitúra , valamint belső kiegészítők tömkelege.

Az alkatrészek, illetve a csomag áráról egyelőre nem tudni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/