/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen is lehetne egy Safety Car

2015. szeptember 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ki mondta, hogy a Safety Carok csak szürke, unalmas kinézetű négykerekűk lehetnek? A Fostla és a PP-Performance megvalósították saját biztonsági autós elképzelésüket, melyhez egy Audi RS3-ast választottak vad külső és erős belső tartalommal.

Bemutatta Safety Car elnevezésű tuningmunkáját a PP-Performance és a Fostla.

Az alany egy Audi RS3-as modell lett, melynek ablakait, lámpáit és hűtőrácsát lesötétítették, karosszériáját pedig egy hármas (fekete, fehér és zöld) színezetű fóliába csavarták, amit további zöld kiegészítők tesznek teljessé.

A munka itt azonban még nem állt meg, hisz a motorháztető alatt dolgozó 2.5 literes turbós benzines aggregát 340 lóerejét egy új kipufogórendszerrel, erősebb hűtőrendszerrel és az elektronika optimalizálásával 450-re tornázták a mérnökök 600 Nm kíséretében. Ezek következtében a gyorsulás 4,6-ról kereken 4 másodpercre javult, míg a 250-es végsebesség 310 km/órára nőtt. Arról azonban nincs hír, hogy mit tervez a két cég a közös gyümölccsel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/