/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen Mustang nincs még egy a Földön

2016. augusztus 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Carlex Design elkészítette minden izomautó-rajongó álmát egy 1967-es Ford Mustang képében. A modern és klasszikus jegyeket egyaránt ötvöző projekt több hónapig tartott, de megérte várni.

Talán a Ford Mustang nevét és sziluettjét még azok is ismerik, akik nem rajonganak az autókért, hisz az 50 évesnél is régebbi formaterv megannyi filmben vagy épp poszteren volt már látható a múltban és valószínűleg sosem fog kimenni a divatból.

A Carlex Design ezt próbálta egy fokkal magasabbra tenni, amikor hozzáfogott egy 1967-es példány átalakításához. A cél egy minden ízében klasszikus, mégis modern anyagokkal és designnal megfejelt autó elkészítése volt, amely a képek alapján maradéktalanul sikerült is.

A kék szépség a sok króm díszítéssel már kívülről is ragyog, ám ha közelebb merészkedünk, elénk tárul a minden elemében felfrissített belső tér. A kárpitos munkákhoz fekete nubuk bőrt használt a cég, míg többek között a műszerfalra, az ajtók borítására és a kormányra szénszálas műanyagot használtak fényes lakkozással.

Az eredmény szemet kápráztató lett, így akinek hasonló gondolatai vannak klasszikus izomautójával, bátran fordulhat a tunerhez, nem lesz rossz kezekben négykerekűje – csak legyen hozzá elég vastag a pénztárcája.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/