/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen vad Priust még senki nem készített

2016. április 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Most sem hazudtolta meg magát a Wald International. A tuningcég a negyedik generációs Toyota Priushoz készített egy morcosító csomagot Sports Lince néven.

Bár a Toyota Prius nevének hallatán nem egy sportautó és a száguldás képe fogalmazódik meg az emberben, ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy kicsit feldobni a szolid külsőt néhány toldattal.

A Wald International már többször adott ki merész munkákat, így szinte meg sem lepődtünk az alábbi képek láttán. A tuner ugyanis a negyedik generációs Priust vadította meg Sports Line nevű optikai ellátmányával.

Az egy látványtervet és a többi, még munkafolyamatot ábrázoló képek alapján egy mélyebbre húzott első és hátsó lökhárító, valamint küszöbök, továbbá nagyobb hátsó szárny, lemaszkolt lámpaburák, további légbeömlők elől és az eltüntetett jelvény képezi a felszerelést. A felniket igény esetén néhány collal nagyobbra cserélik.

A hajtáslánchoz sajnos most sem nyúl a cég, míg a belsőt érintő esetleges átalakítások sem ismertek még.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/