/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Ismét egy elfeledett Porschét találtak

2017. február 26. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nehéz elképzelni, hogyan fordulhat elő, mégis ismét egy olyan Porschére bukkantak, amelyet 27 éve parkoltak le egy garázsban, azóta pedig egy centit sem mozdultak vele. Az 1965-ös 911 ennek köszönhetően szinte hibátlanul megőrizte gyári minőségét.

Az alábbi klasszikus 911-es fotóit nézegetve olyan érzés támad az emberben, mintha egy alig használt ritkaságra bukkant volna a kép készítője – és a valóság bizony ez is.

Egy 1965-ös évjáratú, piros Porsche 911 kupét találtak nemrégiben egy garázs mélyén, amely 27 éve, 1990 óta állt magára hagyva ott. Az internetes hirdetés leírásában nem szerepelnek pontos részletek, de annyit tudni, hogy az alkatrészek mindegyike gyári, sőt, a legtöbb közülük az eredeti, 52 évvel ezelőtt került az autóba.

Például a gumiabroncsok 1965 májusában készültek, s hiába álltak ennyi ideig és futottak 100 ezer kilométert, még mindig jó állapotnak örvendenek. A tető az egyetlen, ahol a festék valamiért lepergett, ezt leszámítva akár muzeális minősítést is kaphatna a ’60-as évek meghatározó sportautója.

Ezt azonban jól tudja eladója is, aki nem keveset, 125 ezer dollárt (azaz mintegy 36,3 millió forintot) kér a talált csodáért, ám az online árverésen eddig senki sem akarta megadni a kívánt összeget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lapos Elemér
2017-02-27 - 03:07

Kukába vele!
Beolvasztani ezt az ócskavasat!

(Az 50 éves autók nem “múzeális értékek”, hanem szétrohadt, röhejes konstrukciók.)


*/