/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Két Bugattijával pózol a milliárdos sportoló

2016. április 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Földön élő emberek 99%-a nem teheti meg, hogy valaha is birtokoljon egy Bugatti Veyront, de Floyd Mayweather egyszerre kettőt is vásárolt a ritkaságból. A nyitott tetejű szuperautók összértéke 1,8 milliárd forint.

A visszavonult amerikai profi bokszoló, Floyd Mayweather sosem titkolta a nyilvánosság elől gazdagságát és a ritka, valamint drága sportautók iránti szenvedélyét, így legutóbbi vásárlása szinte már meglepetést sem kelt bennünk.

Mayweather már ugyan megrendelt egy példányt a Bugatti új üdvöskéjéből, a Chironból, azonban ettől függetlenül – talán türelmetlenségében – vásárolt egyszerre két darab Veyront is egyenként 3,25 millió dollár, azaz közel 900 millió forint értékben.

A sportember vagyonát egyébként nagyjából 650 millió dollárra becsülik, így aligha kell szorosabbra húznia a gatyaszárat, még annak fejében is, hogy a Chiron 3,5 milliós vételárát is előre kifizette már.

Ettől függetlenül garázsában állnak drágább négykerekűek is, mint amilyen a tavaly beszerzett, ultra ritka Koenigsegg CCXR Trevita 4,8 millió dollárért (1,3 milliárd forint). Azt már talán felesleges is mondanunk, hogy Mayweather olyan olcsóságokkal nem foglalkozik, mint a LaFerrari, a McLaren P1 vagy épp a Porsche 918, de mit várjunk egy olyan embertől, aki havonta annyi pénzhez jut, mint amennyibe ezek az autók kerülnek?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

cscs
2016-05-01 - 05:01

minden századik ember megteheti hogy Bugattit vegyen?


*/