/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Lebukott az új Nissan Leaf

Egy reklámfilm forgatáson bukott le teljesen leplezetlenül a Nissan elektromos autójának második generációja. A szeptember 6-án bemutatkozó új Leaf is megkapta a márka friss arculatát, így sokkal sportosabb kinézettel bír elődjénél. Ám ez nem minden.

Első alkalommal láthatjuk teljesen álca nélkül a Nissan közkedvelt elektromos modelljének második generációját.

A szeptember 6-án tartandó Tokiói Autószalonon bemutatkozó újdonságot Spanyolországban, egy reklámfilm forgatáson sikerült megörökítenie a norvég Broom magazinnak. Bár a képek minősége nem a legjobb, az könnyen kiszúrható, hogy az új Leaf is felveszi a Nissan jelenlegi – sportos – arculatát.

Így az orr rész megkapja a V alakú hűtőmaszkot, míg a kasztnitól eltérő színű tető és az övvonal emelkedése sokkal vagányabb megjelenést kölcsönöznek a zöld autónak, ám a legnagyobb változás talán a hátsó részt érinti, ahol az eddig krómozott, függőleges lámpatesteket bumeráng formájú, kétszínű burák veszik át, a lökhárító kap egy kis diffúzorszerű bemetszést, valamint a csomagtérajtó is fekete-fehérben ékeskedik a tető stílusát nyújtva.

Minden bizonnyal már a külső alapján is többeket fog érdekelni az új Leaf, azonban a lemezek alatt talán még fontosabb változások történnek, ugyanis már alapesetben egy 40 kWh lítium-ion akkumulátorral szerelik a modellt, ám némi pluszpénzért egy közel 550 kilométeres hatótávot ígérő 60 kWh-s telep is elérhető lesz – ez még az új Tesla Model 3 Long Range változatánál is közel 50 kilométerrel több. Az árakat illetően egyelőre csak tippelni lehet, ami viszont országonként jócskán eltérő lehet (az adókedvezmények és egyéb akciók miatt), de idehaza a megjelenéskor nagyjából 10 millió forint körül lesz az indulóár. Kíváncsian várjuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/