/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Megelevenedett képregényhősként pózoló Lamborghini

2018. február 24. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy fóliázó cég hologramos ruhába burkolta a Lamborghini legerősebb modelljét, amely így rajzfilmbe illő ragyogást és grafikát kapott, és nem mellesleg 21 collos kerekeken gördül.

Még ha nem egy, a Novitec által kezelésbe vett Lamborghini Aventador lenne, akkor is hatalmas feltűnést keltene a maláj Dreams Factory Automotive által hologramos fóliába csomagolt olasz négykerekű.

A dühös bikát azonban a német nemesítő cég is megpiszkálta kicsit, így többek között 700 helyett 728 paripa tombol a 6.5 literes V12-es szívómotorban.

Az elől 20, hátul pedig 21 collos V-mintázatú könnyűfém kerekek bronz-metál fényezést kaptak, míg a teljes karosszériát 3D-s hologramos fóliába tekerték, amely minden szögből új kinézetet ad a megunhatatlan formájú Lamborghininak. Ezt csak tovább erősítik az ívek mentén vastagra húzott, fluoreszkáló vonalak, valamint a mattított szürke-metál tető. Az biztos, hogy nincs még egy ilyen Aventador a Földön.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/