/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: Minden idők legexkluzívabb 7-es BMW-je

2015. május 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A BMW Abu Dhabiban mutatta be eddigi legkomolyabb kinézettel megalkotott 7-es sorozatát. A képeken szereplő 544 lóerős V12-essel szerelt 760Li lila fényezést, hófehér belső bőrözést és M sportcsomagot is kapott.

Nem mindennapi látványt nyújt egy vadonatúj, hosszított tengelytávú BMW-t lila fényezéssel és rikítóan fehér belsővel látni, márpedig a BMW Abu Dhabi képviselete egy ilyen modellt állított ki közszemlére.

A szóban forgó autó valószínűleg minden idők legexkluzívabb 7-ese lehet, hisz azon túl, hogy a legerősebb és hosszabb (760Li) kiadás, a gyáriak még néhány különleges csomaggal is gazdagították amúgy sem gyenge felhozatalát.

Nem is emlékszem, láttam-e valaha lila 7-es BMW-t, ez most mégis gyári valójában tündököl a padlizsán színében, ráadásul egész jól áll neki. A teljességhez persze az is hozzátartozik, hogy a fehér bőrbelső, az M sportcsomag és a hatalmas felnik tovább hangsúlyozzák a modell különlegességét.

Ehhez jönnek még hozzá a zongoralakk fekete belső díszítések, a hátul két darab 9,2 collos kijelzővel megáldott szórakoztató- és információs rendszer, a Bang & Olufsen hangrendszer, valamint a 6.0 literes duplaturbós V12-es motor ülésbe préselő 544 lóereje (400 kW) és 750 Nm nyomatéka, melyeknek köszönhetően csupán 4,6 másodperc alatt katapultál százra a monstrum.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Öregpacó
2015-05-28 - 07:39

Én is szeretem a szépet, ez az autó gyönyörű. – De! – Nagyon bosszant, hogy az USA-tól a gazdag arab államokig magasról “tesznek” a globális felmelegedésre! – Olyan autókat gyártanak, használnak, amelyek messze meghaladják a logikus és normális igényeket. – 12 hengeres, 6000 köbcentis motor! Miféle eszement gondolkodás az ilyen? – A közelgő “klímacsúcson” meg kéne határozni a haszon és a személygépjárművek maximális henger-űrtartalmát. Mert ezek a barmok semmivel nem törődnek azon kívül, hogyan is költsék el a dollármillióikat. – S hogy a németek is vastagon benne vannak? – : no komment !

csaba
2015-05-28 - 10:33

Nagyon paradox helyzet.Azok akik azon tárgyalnak hogy adott országok környezetszennyezési kvótája mennyi legyen,azok gyártanak mindennapokban ki nem használható monstrumokat.


*/