/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Mr. Stílus

2016. szeptember 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Korának legelegánsabb kabriója, egy kézzel készített 1970-es Mercedes-Benz 280 SE 3.5 keresi új gazdáját. A hamarosan árverésre kerülő, tökéletes állapotú csillagmárkás értéke elérheti a 120 millió forintot is.

Jelenleg az egyetlen jobbkormányos Mercedes-Benz 280 SE látható a képeken, amelyet eladásra kínálnak.

A stílusos négyüléses kabriót 1970-ben készítették, méghozzá kézzel, amelynek köszönhetően olyan exkluzívnak számított, mint egy Rolls-Royce vagy egy Bentley. Most pedig legalább olyan drágának, bár kikiáltási árát nem közölte a Hexagon Classics, a múltban a hasonló állapotú példányokért 200 és 400 ezer euró, azaz mintegy 62-124 millió forint közötti összegeket fizettek ki.

Márpedig az alábbi példányt a Sleeping Beauties of Brisbane varázsolta újszerű gyári állapotúvá, így makulátlan fekete fényezéssel, piros bőrbelsővel, faberakással rendelkezik, míg teteje hatrétegű ponyvából készült a tökéletes zajszigetelésért. Extraként található benne szervokormány, elektromos ablakok, illetve egy négysebességes automataváltó, amely egy V8-as benzinmotort köt össze a hátsó kerekekkel. Hát nem maga a megtestesült stílus?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/