/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: New York legmenőbb taxija

2017. szeptember 15. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem színe, hanem stílusa miatt számít klasszikusnak az alábbi 1949-es Cadillac taxi, melyet egy italmárka használt reklámcélokra a Nagy Almában tartott divathéten, ahol megannyi hírességet fuvaroztak benne.

Bár New York taxijairól minden emberben él egy kép, a szinte biztos közös vonás azok sárga színe, illetve esetleg szögletes, szedán formája, ám biztos nem egy rézszínű, hatalmas oldtimer látványa ugrik be.

Pedig az Absolut Elyx prémium vodkamárkának egy ilyen összeállításban sikerült személyszállító járművet megálmodnia, méghozzá egy 1949-es Cadillac Fleetwood 75 átszabásával. A leglátványosabb elemnek a rézhatású külső bizonyult, amely az alkohol lepárlóra hajaz, amiben az ital készül, de belülre is jutottak érdekes kiegészítők. Ilyen például a diszkógömb, a Polaroid fényképező vagy épp az ananász motívumú kárpitozás. Még a sofőr is rézflitteres blézert visel vezetés közben.

Az autót a New Yorki Divathéten használták különböző hírességek szállítására, hogy így promotálják a prémium vodkát annak a rétegnek, amely megengedheti ezt magának.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/