/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Turistabusszá alakított Fiat 500L

2016. február 26. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy olasz idegenvezető vállalkozás teljesen átalakíttatott egy Fiat 500L személyautót, hogy a Capri szigetére látogató turistákat maximális komfortban vihesse körbe. Az 54 centivel megtoldott jármű fa alkatrészeket és plusz két ülést is kapott.

Egy turisták fuvarozásával foglalkozó olasz cég úgy döntött, lecseréli 1998-ban gyártott és szintén komolyan átalakított Fiat Marea kabrióit, a választás pedig a nem túl szép, ám praktikus Fiat 500L-re esett.

Az autót persze előbb turistabaráttá kellett varázsolni, amihez a Castagna Milano segítségét kérték, így elkészült a Tiberio Taxi, amely egy hétüléses, nyitható tetejű helyi járat a tehetősebb látogatóknak. a négykerekű legfőbb esszenciáját az 54 centiméteres hosszbéli nyújtás adja, aminek köszönhetően plusz két ülést tudtak beszerelni a mérnökök úgy, hogy közben csomagtartó is maradt a táskáknak és hátizsákoknak.

A kék díszítőelemekkel ellátott fehér járgány építésekor a króm, mahagóni és tikfa, valamint a marhabőr került előtérbe, így nemcsak a tekinteteket vonzza, de kényelmes is a Tiberio Taxi. A kivágott tetőre bármikor felszerelhető a hullámos védőlemez a nap forró sugarai ellen vagy bármiféle égből pottyanó kellemetlen meglepetés elkerülése végett.

Az átalakítást végző Castagna Milano már várja a további rendeléseket a világ bármely pontjáról, s természetesen a jövőhéten esedékes Genfi Autószalonra is elviszi munkája gyümölcsét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/