/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Zombi Citroen C1

2017. november 19. 06:59   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vannak vad, úgynevezett „rat look” kinézetű autók, melyek a rozsda és a nyersség nyelvén szólnak az utca emberéhez, de itt ez a Citroen C1, amit egyszerűen nem tudunk hova tenni. A durván átalakított négykerekű egykori énjéből már csak a fényszórók maradtak meg.

Bár alapvetően szörnyű, ahogy szerencsétlen francia városi mini kinéz, némi művészet is van abban, ahogy az autó gazdája elérte a kívánt hatást.

Akár egy autós horrorfilmben újjáélesztett főszereplő, úgy fest a Citroen legkisebb modellje, de mégis van benne valami, amiért nem tudjuk utálni. A YouTube My Crap Car sorozatában is helyt kapott csodabogár teljesen gyári állapotában került aktuális gazdájához, aki egyszerűen megunta annak kinézetét, és valami egészen durvát mert álmodni.

Először is megszabadult a tetőtől, a vezető ajtót külön zsanérokra helyezte, így egy mozdulattal eltávolítható lett, 14 collos, szélesített acélfelniket szerelt alá, illetve szó szerint össze-vissza festékszórózta a megmaradt karosszériát.

Természetesen a belső sem maradhatott érintetlenül ,sőt… Még a műszerfalat és a kormány borítását is lebontotta, néhány LEGO alkatrész és egyéb játékok kerültek bele, no meg az 1.2 literes háromhengeres motorra is két turbófeltöltő – bár a teljesítményről nem tudunk – amelyek igencsak feltűnőre sikeredtek.

Az igazán különleges autót dán tulajdonosa egyébként épp eladásra kínálja nem kevesebb mint 35 ezer koronáért (alig mint másfél millió forintért), amely a beleölt munkaórákat figyelembe véve potom összeg – bár jó kérdés, hogy kaphat bizonyos országokban egyáltalán rendszámot…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/