/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
abroncs, apollo, gumiabroncs, vredestein

minden emelkedik

Áremelkedés várható a gumiabroncsok piacán

időpont:2022. április 19. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Bár magánál az abroncs kiválasztásánál a minőség ugyanakkora súllyal esik latba, mint az ár, az esetleges áremelkedésnél gyorsan új abroncsot keresnek a magyar autósok, derült ki a Vredestein magyarországi képviseletének kutatásából.

apollo, arrow, genfi autószalon, gumpert

arrow

A Gumpert folytatja

időpont:2016. január 04. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyedi szupersportkocsikat gyártó német Gumpert újra kész a termelésre, ugyanis egy hong kongi befektetői csoport megvásárolta. A Gumpert Apollo modelljével tette le a névjegyét, amely többek között a Nürburgringen a leggyorsabb sorozatgyártású autónak bizonyult.

a nap képe, apollo, apollo s, gumpert

gumpert apollo s

A nap képe: szárnyas fejvadász

időpont:2014. március 11. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az autódekorációval és fóliázással foglalkozó augsburgi 2M Designs nem akármilyen alanyt választott magának tehetsége szemléltetéséül. Egy nagyon ritka, 780 lóerős Gumpert Apollo S szuper-sportkocsinak adtak új ruhát, ami így még feltűnőbb lett, mint előtte volt.

apollo, apollo enraged, genfi autószalon, gumpert

APOLLO ENRAGED

A griffmadár újra lecsap

időpont:2012. március 21. 11:05

szerző:Autoblog

címkék:

2005 óta Roland Gumpert építi Németország és a világ egyik leggyorsabb közúton használható szuper-sportkocsiját, a Gumpert Apollót. Legújabb modelljük, a 780 lóerős Apollo Enraged minden rekordot megdönthet.

apollo, gumpert, top gear, videó

GUMPERT APOLLO

Videó: a leggyorsabb Top Gear autó

időpont:2008. augusztus 11. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Gumpert Apollo lett a leggyorsabb Top Gear sportkocsi, hiszen megdöntötte az Ascari A10 addigi körrekordjárt. A Stig 1:17-1-es időt ment az Audi motoros sportkocsival a Top Gear tesztpályáján, amely kéttized másodperccel jobb, mint a brit Ascarié. Kétrészes videó az ugrás után!