/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
arteon, cc, genfi autószalon, phideon, volkswagen

zászlóshajó

A nap képe: a Volkswagen új négyajtós kupéja

időpont:2016. november 30. 09:35

szerző:Autoblog

címkék:

Jövő márciusban, a Genfi Autószalonon mutatkozik be a CC-t váltó Arteon, amiről megérkezett az első gyári skicc. A teljesen új fejlesztésű Arteont a márka a Passat fölé pozícionálja, a négyajtós kupé a felső-középkategóriában igyekszik majd híveket szerezni magának.

cc, mégane, renault

AZ UTOLSÓ

Itt a Renault Mégane CC

időpont:2010. február 08. 21:53

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Mégane családot a kupé-kabrió teszi teljessé, amely elektromosan lenyíló üvegtetejével és rögzített üveg szélterelő idomával hoz újat a szegmensbe. Tavasszal csatlakozik a többi Mégane változathoz.

cc, genf, mégane, renault

ELŐNÉZET

Fotón a Renault Mégane CC

időpont:2010. január 05. 14:52

szerző:Autoblog

címkék:

A 2010-es Genfi Autószalonon, márciusban ünnepli világpremierjét a Mégane család új tagja, a kupé-kabrió. A négy évszakos CC vonzó külsővel és elektromosan működő üvegtetővel szeretne vevőket elhódítani. Íme az első fotó a modellről.

cc, focus, ford, pininfarina

TELJES A PALETTA

A Ford megmutatta a Focus CC-t

időpont:2008. február 05. 17:44

szerző:Autoblog

címkék:

Az új, ráncfelvarrt négyüléses Ford Focus kupé-kabrióval teljessé válik a Focus paletta. A Genfi Autószalonon debütáló CC a három-, négy- és ötajtós, a kombi, valamint az ST modellvariánshoz csatlakozik. A felpaprikázott RS csúcsmodellre 2009-ig várni kell. A stílusos Coupé-Cabrioletet ismét a Pininfarina készíti, de a legfrissebb, "kinetikus" dizájnelemek természetesen ezen az autón is felfedezhetők. Csukott tetővel a Focus CC osztálya legnagyobb csomagterével büszkélkedhet, 534 literrel, de az elektromosan lenyíló keménytetővel a csomagtérben is még 248 liternyi poggyász szállítható az autóval.