/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gmc, gmc sierra ev, hummer ev pickup, sierra ev

sierra ev

Jön a GMC új villany-pickupja, 754 lóerővel

időpont:2022. október 24. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A GMC bemutatta harmadik tisztán elektromos meghajtású pickup modelljét, a Sierra EV-t, amely a Hummer EV Pickup és SUV modellekhez csatlakozik majd. A forgalmazás a Denali Edition 1 csúcsváltozattal indul, amely szédületes 754 lóerőt és 1064 Nm nyomatékot kínál.

elektromos, gmc, gmc hummer ev, hummer, hummer ev pickup, hummer ev suv

szuper suv

Teljessé vált a GMC elektromos teherautó-palettája

időpont:2021. április 08. 17:35

szerző:Autoblog

címkék:

Az év végén indul a GMC első teljesen elektromos modelljének, a Hummer EV-nek a gyártása, amely eredetileg platós kivitelben mutatkozott be. Most csatlakozott hozzá a SUV változat, amely erőteljesen emlékeztet az ős H2 modellre.

cybertruck, elektromos, general motors, gmc, gmc hummer ev, hummer, tesla

koncepcióváltás

1000 lóerős lesz az új Hummer

időpont:2020. február 07. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A General Motors néhány nappal ezelőtt közölte, hogy feléleszti a Hummer típusnevet, s azóta az is kiderült, hogy a legendás terepjáró egy tisztán elektromos hajtású GMC kisteherautó képében tér vissza a piacra.

a nap képe, amerika, black edition, gmc, suv, terepjáró, yukon denali

Ha a méret számít

A nap képe: Csak egy átlagos amerikai SUV

időpont:2017. december 01. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bemutatkozott a tengerentúlon a GMC Yukon Denali modelljének eddigi legexkluzívabb kiadása. A 2,6 tonnás Ultimate Black Edition olyan méretekkel bír, mint egy kisbusz, miközben minden földi jóval és egy 6.2 literes V8-as motorral látták el.

bmw i3, chrysler, ford, gmc, honda jazz, jeep, kia, mazda6, mercedes-benz, nissan

Top 10 belsők

Íme, az idei év legszebb belső terei

időpont:2015. április 19. 20:48

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Wards Automotive bejelentette 2015 legjobb autóbelsőit. A top tízes listára csak olyan kocsik kerülhettek fel, melyekhez nem kell milliárdosnak lenni. A lista legdrágábbja is 65 ezer dollárba kerül, míg a legolcsóbbat 21 590-ért haza lehet vinni.

gmc, gyorsulás, hennessey, tuning, videó

Hennessey GMC Yukon

Egy igazi szörny: 2,5 tonna 665 lóerővel – videó

időpont:2014. december 06. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Hennessey egy igazi nehézbombázót vadított meg. A GMC Yukon Denali 6.2-es V8-asából csikart ki 665 paripát, amitől a 2600 kilogrammos doboz 4,5 másodperc alatt katapultál százra és 13,1 szekundum alatt teljesíti a negyedmérföldes gyorsulást.

buick, cadillac, chevrolet, crossover, gm, gmc, plug-in

OFFENZÍVA

25 új modellel készül a GM

időpont:2009. augusztus 14. 14:06

szerző:Autoblog

címkék:

Az új General Motors nagyszabású modelloffenzívával készül a következő két évben, 2011-ig a Chevrolet 10, a Buick és a GMC ugyancsak 10, míg a Cadillac 5 új modellt vezet be az észak-amerikai piacra.

chevrolet, gm, gmc

ÉRVÁGÁS

Vége a középméretű GM teherautóknak

időpont:2009. június 10. 17:11

szerző:Autoblog

címkék:

Négy éves sikertelen vevőkeresés után a General Motors úgy döntött, július 31-ével megszűnteti a közepes teherbírású teherautó vonalát. A Flint összeszerelő üzemet bezárják, 398 embert bocsátanak el.

chevrolet, chrysler, dodge, elektromos, fiat, gm, gmc, obama, pontiac, saab, saturn

BAJBAN VANNAK

Még több pénzt kérnek az amerikai autógyártók

időpont:2009. február 18. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Tegnap a GM és a Chrysler is benyújtotta átalakítási tervét a Kongresszusnak. Rick Wagoner, a General Motors elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy cége 47 ezer alkalmazottól válik meg és további 16,6 milliárd dolláros állami segítséget kér. A Chryslernek is további 2 milliárd dollárra lenne szüksége céljai eléréshez. A GM egy éven belül vissza szeretné nyerni profitabilitását, a Chrysler pedig ugyancsak igyekszik bebizonyítani, hogy meg tud állni a saját lábán. Mindketten alacsony fogyasztású új modellek és elektromos autók piacra dobásában látják a kiutat, a GM profiltisztítást is végrehajt, melynek a Saab, a Saturn és a Hummer is áldozatául esik.

gm, gmc, hibrid

DENALI XT

Futurisztikus pickup a GMC-től

időpont:2008. február 05. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

A GMC Chicagóban egy olyan pickup-tanulmányt mutat be, mely formavilágát tekintve még messze van a szériagyártástól. A Denali XT megjelenése egyszerre tankszerű és futurisztikus, a környezetet viszont nem különösebben szennyezi, meghajtásáról ugyanis a GM "dupla hibrid" rendszere gondoskodik, a villanymotor egy 4,9 literes, 326 lóerős, bioetanol-üzemű V8-asnak segít be a száguldozásban. A Denali XT platójára a sajtóanyag szerint 499 kilónyi cucc fér fel, vontatási kapacitása viszont több mint másfél tonna. Galéria a címre kattintva!

chevrolet, elektromos, gm, gmc, hibrid

Full-size hibrid SUV-ok Amerikában

időpont:2007. október 04. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Chevrolet Tahoe Hybrid és a GMC Yukon Hybrid ma az egyedüli full-size (nagyméretű) hibrid hajtásláncú szabadidő-autó Amerikában. A két nehézfiú az értékesítés megindulása előtt a Texas Állami Vásáron tekinthető meg, ami nem véletlen, hiszen a texasi életstílus nem szól másról, mint a család, valamint a hajók és lakókocsik szállításáról. A General Motors pedig büszke, hogy ő az egyetlen, aki ehhez zöld alternatívát kínál. A GM Arlington összeszerelő üzemében készülő Tahoe és Yukon Hybrid átlagosan 30 százalékkal kevesebbet fogyaszt normál társainál, s tiszta elektromos üzemet is kínál.