/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, anglia, egyedi autó, impreza wrx, subaru impreza, wrx sti

Nem jön szembe ilyen

A nap képe: Háromajtós kombi Subaru Impreza

időpont:2022. június 30. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy brit Subaru javítóműhely belevágott egy háromajtós kombi Impreza STI projektbe, amit időhiány miatt félbehagyott, ám addig pont sikerült eljutnia a csapatnak, hogy elmondhassák, ez a Föld egyetlen háromajtós boxermotoros sportkombija.

impreza, impreza wrc, impreza wrx, p25, prodrive, prodrive p25, restomod, subaru

p25

Újjászületett az ikonikus kék Subaru Impreza

időpont:2022. június 28. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

Éppen 25 éve annak, hogy a ralipályákon megjelent a kétajtós Impreza WRC, majd annak az utcai verziója, a 22B is feltűnt a színen. A modellből csak 424 darabot gyártottak, s a gép mára kultusz státuszba emelkedett. A Prodrive most újraálmodta az utcai raliautót.

drift, gymkhana, impreza wrx, subaru, ugratás

gymkhana 2020

Alacsonyan szállnak a Subaruk – videó

időpont:2020. december 08. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

A két barát és raliversenyző, Travis Pastrana és Ken Block között már több mint egy évtizede megy a rivalizálás, hogy vajon ki az ügyesebb, tehetségesebb pilóta. Most Pastrana is megmutatja, hogy tőle sem áll távol a gymkhana világa.

a nap képe, amerika, árverés, impreza wrx, subaru impreza

Akció(filme)s Subaru

A nap képe: Eladó vörös híresség

időpont:2018. március 24. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Minden bájával és hibájával került eladósorba a Nyomd, bébi, nyomd című amerikai akciófilm egyik piros Subaru Imprezája a hatból. A 2006-os WRX modell a film kedvéért kapott egy kis átalakítást több mint ötmillió forint értékben, s továbbra is közút kompatibilis maradt.

aston martin, batmobile, bogár, charger, delorean, ferrari, halálos iramban, impreza wrx, james bond, mini cooper, mustang, shelby, shelby gt500, transformers

lista

A legikonikusabb filmes autók

Szubjektív lista a leghíresebb filmes autókról, amelyekből legenda és vágyott tárgy lett, s nem ritkán új szubkultúrát teremtettek. És a mai napig emlegetjük őket. Íme a kedvenc négykerekű sztárjaink.

autós üldözés, impreza wrx, subaru

menekülős verda

Eladó a Nyomd, Bébi, nyomd! Subaruja

időpont:2017. augusztus 23. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

Eladósorba került a Nyomd, Bébi, nyomd! című film első, emlékezetes autós üldözéses jelenetének főszereplője, a piros Subaru Impreza WRX. A hátsókerék-hajtásúra átalakított gépen van néhány karcolás, de egyébként jó állapotnak örvend.