/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dodge, fiat, freemont, genf, journey

KIRÁNDULNI JÓ

Jön a Fiat Freemont egyterű

időpont:2011. január 25. 14:06

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon debütál a Fiat Freemont, a Dodge Journey Fiat márkajelzésű változata. A hétüléses családi egyterű az év második felében kerül a márkakereskedésekbe.

dodge, dsg, journey, volkswagen

UTAZÓAUTÓ

Kipróbáltuk a Dodge hétüléses családi autóját

időpont:2008. szeptember 12. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A szabadidő-autós, kombis erényeket megcsillogtató Dodge Journey sokoldalú jármű, melyet valóban arra terveztek, hogy használja a pereputty. Egy kis kreativitással bármi belepakolható, s a foltoktól, szennyeződésektől sem kell tartani a könnyen tisztítható, kopásálló kárpitok miatt. A Journey 5 és 7 üléssel, valamint Volkswagen PD TDI dízelmotorral vásárolható meg Magyarországon, kérésre adnak hozzá DSG automataváltót, merevlemezes, DVD/MP3 lejátszós, tolatókamerás, navigátoros multimédiás rendszert és akár hátsó szórakoztató rendszert is. Az alapár 6,99 millió forint, a DSG váltós csúcsmodell 7 990 000 forintba kerül.

bioetanol, dodge, journey

AMERIKAI UTAZÓ

Új Dodge szabadidő-autó

időpont:2008. május 23. 18:31

szerző:Autoblog

címkék:

Hazánkban szeptemberben indul a Dodge új szabadidő-autójának, a Journey-nek a forgalmazása. A szabadidő-egyterű sokféleképpen alakítható, rugalmas utas- és csomagtérrel készül, öt vagy hét üléssel. Alapmotorja a hatfokozatú kézi, illetve vadonatúj, hatfokozatú duplakuplungos Getrag automataváltóval kapható kétliteres turbódízel egység. Benzinmotorból 2,4 literes soros négyhengeres, illetve bioetanollal is üzemeltethető 2,7 literes V6-os lesz választható. A Dodge Journey Magyarországon csak 2 literes CRD motorral lesz kapható.

chrysler, crossfire, dodge, journey, pacifica, pt cruiser

LEFARAGÁSOK

Négy modelltől és 12 ezer dolgozótól válik meg a Chrysler

időpont:2007. november 06. 16:44

szerző:Autoblog

címkék:

A Chrysler négy modelljének gyártását szűnteti be. Eltűnik a Chrysler PT Cruiser Convertible, Pacifica és a korábban már beharangozott Crossfire, valamint a Dodge Magnum. Emellett a cég kénytelen 12 ezer alkalmazottól és 1000 menedzsment dolgozótól megválni.