elektromos, hibrid, kína, sanghaj, volvo

Kínában készül majd a Volvo első elektromos autója

időpont:2017. április 20. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo a Sanghaji Autószalonon jelentette be, hogy Kínában fogja gyártani első teljesen elektromos hajtású gépkocsiját. A vadonatúj modell a Volvo kompakt moduláris padlólemezére épül, és 2019-től kínai gyártásból fogják világszerte forgalmazni.

egyedi autó, hajó, kétéltű, kína, videó

Földön, vízen

Egy kínai homemade kétéltű – videó

időpont:2017. április 07. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Többször láttunk már csodát kispénzű, de nagy reményekkel fúró-faragó emberek elkészült munkáiban, s ez most sincs másként. Egy kínai feltaláló alakította kétéltűvé autóját, amelynek vízre bocsátását meg is örökítették egy rövidfilmen.

autóbaleset, huracan, kína, lamborghini, új lamborghini

Pórul járt Huracán

A nap képe: A kínai (nagy)falban kikötött Lamborghini

időpont:2017. március 22. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Kissé erős kontrasztot árasztanak magukból az alábbi képek, melyeken egy hófehér Lamborghini Huracán egy gondozatlan kerítés mellett a szemétdombra felfutva tucatnyi emberrel körülvéve várja magatehetetlenül, hogy elvontassák. Nem tudjuk, hogy történt.

autóbaleset, honda cr-v, kína, videó

Szerencsés baleset

A háztetőn kötött ki egy Honda terepjáró – videó

időpont:2017. március 14. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Sajnos pontosan nem tudni, mi történt, de egy háztetőn egyensúlyozva kötött ki egy Honda CR-V Kínában, amit megelőzően a vezető elvesztette uralmát a jármű felett. Állítólag egy másik közlekedő ijesztette meg. Szerencsére csak kis kár keletkezett a terepjáróban.

kína, parkolás, vicces

A biztonság kedvéért

Egy kínai város külön parkolókat hozott létre a nőknek

időpont:2017. január 08. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Shenyang városa bekerülhet az autós történelembe az első, külön hölgyeknek fenntartott parkolók megvalósításával. A diszkriminatív ötlet hosszabb és szélesebb helyeket takar, melyeket rózsaszínnel jelöltek. Azt egyelőre nem tudni, hogyan lesz betartatva a szabály.

elektromos, huayra, kína, pagani, supercar

A nap képe: a kínai Pagani

időpont:2016. december 29. 10:05

szerző:DG

címkék:

A kínai autóipar egymás után termeli ki magából a kétes minőségű másolatokat, amelyek sok fejfájást okoznak a nagy múltú európai gyártóknak. A kínai másolatok megmosolyogtatók, mint ez a villanyhajtású Pagani Huayra koppintás, amely ott sorozatban készül.

baleset, kína, robogó, vicces, videó

Rossz pedálra lépett

Ilyen szerencsétlen ember nincs még egy a Földön – videó

időpont:2016. december 10. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bolhából csinált elefántot egy férfi Kínában, miután őrizetlenül hagyott autója gurulásnak indult, majd a helyzet gyors orvoslása céljából az autóba pattant, ám fékpedál helyett a gázt sikerült megtalálnia, így teljes gázzal tolatott bele egy folyóba.

a nap képe, bmw 1-es, kína, szedán, új bmw

1-es szedán

A nap képe: Ismét egy BMW, amely nem jut el hozzánk

időpont:2016. november 18. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Új képek kerültek fel az internetre a BMW legkisebb négyajtósáról, amely az 1-es modell nevét kapja, még ha sok dologban teljesen eltér csapott hátú névadójától. A szedánt csak Kínában tervezi értékesíteni a BMW.

kína, panamera, panamera executive, porsche, porsche panamera

vállalatvezetőknek

Jön a sofőrös Porsche Panamera

időpont:2016. november 10. 14:25

szerző:DG

címkék:

A Porsche tovább bővíti a Panamera modellpalettáját. A közelgő Los Angeles-i Autószalonon bemutatja az új V6-os turbómotorral szerelt alapváltozatot, valamint a hosszú tengelytávú Executive kivitelt, amely főként Kínában és az Egyesült Államokban számíthat nagy sikerre.

autóbusz, aventador, baleset, kína, új lamborghini

Festékcsere

Kellemetlen – busszal találkozott a Lamborghinis

időpont:2016. november 06. 18:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy menetrendszerinti járattal koccant egy Lamborghini Aventador Kínában. Az olasz sportautó vezetője épp jobbra akart kanyarodni, csakhogy nem figyelt a mellette érkező buszra. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár egy ilyen autónál így is jelentős.

geely, kína, lynk & co, s90, s90 excellence, volvo

s90 excellence

Kínának készül a legfényűzőbb Volvo

időpont:2016. november 02. 11:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo ismertette új kínai gyártási stratégiáját, amelynek keretében megnöveli termelési darabszámait, és Kínát globális gyártó- és exportközponttá fejleszti. Egyúttal bemutatta a sorozat új csúcskivitelét is, a különleges felszereltségű S90 Excellence luxusmodellt.

kína, phideon, volkswagen

phideon

A nap képe: a nagy kínai Volkswagen

időpont:2016. október 27. 11:15

szerző:DG

címkék:

Megkezdődött Kínában az év elején leleplezett Volkswagen Phideon értékesítése, amely a Phaeton utódjának tekinthető. A Passat fölé pozícionált luxuslimuzin olyan modellekkel veszi fel a versenyt, mint az Audi A6L, a BMW 5-ös Li vagy a Mercedes-Benz E-osztály L.