model s, novitec, tesla

Novitec Tesla Model S

időpont:2017. december 14. 18:30

szerző:DG

címkék:

Ma már az elektromos autóknak sem kell unalmasnak lenniük, többek között számos autónemesítő cég gondoskodik a környezetbarát verdák izgalmasabbá tételéről. Egyikük a Novitec, amely most a Model S-hez mutatta be átalakító csomagját.

ferrari, gtc4lusso, novitec

feljavítás

Novitec Ferrari GTC4Lusso

időpont:2017. október 26. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Novitec erőssége a világ legizgalmasabb sportautóinak még különlegesebbé tétele. Ezúttal a Ferrari új túramodelljét, a GTC4Lussót nemesítették tovább. Aerodinamikai kiegészítőkkel, királyi méretű könnyűfém felnikkel és jó néhány plusz paripával gazdagodott.

elektromos, model x, novitec, tesla, villanyautó

model x

Villanyautót tuningolt a Novitec

időpont:2017. július 20. 19:00

szerző:DG

címkék:

A szupersportkocsikat és luxusautókat nemesítő német Novitec letért a megszokott ösvényről és egy villanyhajtású modellt szemelt ki tuningalanynak. A Tesla Model X SUV szénszálból készült aerodinamikai csomagot, kovácsolt felniket és karbon-kerámia fékrendszer kapott.

a nap képe, aventador sv, novitec, tuning, új lamborghini

Ördögi bika

A nap képe: Novitec Torado Lamborghini Aventador SV

időpont:2017. július 12. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A szuperautók nemesítésére szakosodott Novitec nem akármilyen bikát fogott be, hogy tovább vadítsa. A tuner a Lamborgihni Aventador SV-t képezte ki utcai versenyautónak.

huracan spyder, lamborghini, n-largo, novitec

zöld szörnyeteg

Lamborghini Huracan Spyder 860 lóerővel

időpont:2017. június 14. 17:45

szerző:DG

címkék:

A Novitec specialitása az egzotikus sportautók még izgalmasabbá tétele. Nála senki sem alakítja át ízlésesebben az olasz szupersportgépeket, ráadásul a motorteljesítményt is új magasságokba emeli. Ez a zöld, kiszélesített Lamborghini egy újabb álomautó, 860 lóerővel.

488 gtb, 488 spider, ferrari, n-largo, novitec

n-largo

Novitec Ferrari 488 GTB

időpont:2017. május 30. 19:30

szerző:DG

címkék:

Az olasz szupersportautók legprofibb szabásza, a Novitec ismét egy elképesztő kreációval jelentkezett. Az N-Largo-ra keresztelt Ferrari 488 GTB láttán megremeg az ember lába. A gépszörny 209 centiméter széles, 772 lóerős és 342 km/órás végsebességre képes.

levante, maserati, maserati levante, novitec

díjbirkózó

Novitec Maserati Levante

időpont:2017. május 16. 20:29

szerző:DG

címkék:

A Novitec bemutatta a Maserati Levante SUV kiszélesített, leültetett és megizmosított változatát. A csúcsverzió 494 lóerős és 272 km/órás sebességet képes elérni, tehát az egyik leggyorsabb szabadidőautó a piacon.

570s, mclaren, novitec

finomhangolás

Novitec McLaren 570S

időpont:2016. november 29. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Novitec csoport az exkluzív autók első számú nemesítőjévé nőtte ki magát az utóbbi években. A Ferrari, a Maserati, a Lamborghini, sőt, a Rolls-Royce modelljeit is a legnagyobb hozzáértéssel varázsolja egyedivé. A cég most a McLaren márkát is felvette a portfóliójába.

huracan, lamborghini, novitec, novitec torado

vörös ördög

Lamborghini Huracán 830 lóerővel

időpont:2016. szeptember 20. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Lamborghini nemcsak összkerékhajtású, hanem könnyebb hátsókerék-hajtású modellt is kínál a Huracánból, amely sokak számára az olasz márka legsportosabb modelljét jelenti. A Lamborghinikre szakosodott német tuner, a Novitec Torado kihozta belőle a maximumot.

dawn, novitec, rolls-royce, spofec

Egy tovább nemesített Rolls-Royce

időpont:2016. szeptember 06. 20:40

szerző:DG

címkék:

Európában egyedüliként a Spofec kínál tuning kiegészítőket a Rolls-Royce modelljeihez. Eddig a brit elitmárka mindegyik modelljéhez bemutatták igényes átalakító programjukat, most a friss négyüléses kabrió, a Dawn volt soron.

huracan spyder, lamborghini, novitec, novitec torado

Lamborghini Huracán Spyder a Novitectől

időpont:2016. augusztus 02. 17:55

szerző:Autoblog

címkék:

A négy keréken átélhető egyik legfantasztikusabb élmény egy nyitott tetős autóban élvezni a nyarat. Ehhez a legexkluzívabb járművet pedig a Novitec Torado szolgáltatja. A cég kezelésbe vette a Lamborghini Huracán Spydert, a végeredmény pedig igazán lenyűgöző lett.

novitec, rolls-royce, spofec, wraith

spofec wraith

Túladagolás Rolls-Royce-ból

időpont:2016. május 05. 18:20

szerző:DG

címkék:

A Novitec csoport Rolls-Royce-okra szakosodott tuningcége ki szerette volna hozni a maximumot a Rolls-Royce luxuskupéjából, mind a megjelenését, mind a teljesítményét tekintve. Extravagáns járművet állított négy kerékre, amitől a brit arisztokraták csak úgy pislognának.