/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aventics, műszaki egyetem, pneumobil, sűrített levegő

pneumobil

Magyar siker a sűrített levegővel hajtott járművek versenyén

időpont:2016. május 10. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A IX. Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Versenyen hat ország negyvenhét csapata mérte össze tudását. A versenyen magyar siker született: az AVENTICS legjobb Pneumobilja díjat a Budapesti Műszaki Egyetem \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Műszakik Kanóc Team\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" csapata nyerte.

pneumobil, sűrített levegő

pneumobil

A mérnökhallgatók már készülnek a sűrített levegős járművek versenyére

időpont:2016. február 29. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Kilencedik alkalommal rendezik meg Egerben május 5-7. között a Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyt, ahol mérnökhallgatók által tervezett és épített, sűrített levegővel hajtott járművek mérik össze tudásukat.

gyorsulás, pneumobil, sűrített levegő

pneumobil

Levegővel hajtott járművek lepik el a hétvégén Eger belvárosát

időpont:2015. május 05. 21:00

szerző:Autoblog

címkék:

Rekordszámú indulóval rendezik meg Egerben május 8-9-én a VIII. Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyt: 48 egyetemistákból álló csapat méri össze tudását és képességeit az egyedi tervezésű és építésű, sűrített levegővel hajtott járművek seregszemléjén.

pneumobil

RENDHAGYÓ VERSENY

Amikor a sűrített levegő hajt

időpont:2008. május 19. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Egerben jártam, az első alkalommal megrendezett pneumatikus - sűrített levegővel hajtott - járművek versenyén. Érkezésemkor már nyilvánvaló volt, hogy izgalmas és szórakoztató nap elé nézek. Akkor még nem tudtam, hogy pozitív tanulságokban sem lesz hiány. A furábbnál furább járművek láttán rögtön kíváncsi lettem, vajon mi motivál 18 egyetemi és főiskolás diákcsapatot arra, hogy ilyen elképesztő szerkentyűkön törjék a fejüket.