/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
fca, psa, stellantis

stellantis

Létrejött a világ negyedik legnagyobb autógyártója

időpont:2021. január 20. 19:25

szerző:Autoblog

címkék:

Lezárult az FCA és a PSA egyesülése, létrejött a Stellantis konszern, a világ negyedik legnagyobb autógyártója. A Stellantis egy globális vállalat, amely 130 országban fogja értékesíteni termékeit és szolgáltatásait.

autógyártó, egyesülés, fca, konszern, psa

új megakonszern

Eldőlt, egyesül az FCA és a PSA csoport

időpont:2019. december 23. 18:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Chrysler és a Peugeot Citroën egyesülési megállapodást írt alá, így létrejön a világ negyedik, árbevétel tekintetében a harmadik legnagyobb autógyártója. Az új konszern 8,7 millió darabos éves eladással és közel 170 milliárd eurós bevétellel számolhat majd.

fca, Fiat-Chrysler, fúzió, peugeot citroen, psa, psa csoport

új óriáscég

Fúzióról kezdett tárgyalásokat a Fiat-Chrysler a PSA-csoporttal

időpont:2019. október 30. 19:10

szerző:MTI

címkék:

A Fiat-Chrysler (FCA) fúzióról kezdett tárgyalásokat a francia PSA-csoporttal. A Fiat-Chrysler és a Peugeot Citroën esetleges egyesülésével transzatlanti autóipari óriáscég jönne létre, amely a világ negyedik legnagyobb autógyártója lenne.

general motors, opel, opel corsa, peugeot, psa, psa csoport

Mennyire Opelesedik a Peugeot?

időpont:2019. augusztus 25. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Aki követte az elmúlt két év autóipari fejleményeit, az akár meg is lepődhet a cím láttán, hiszen az elmúlt két évben – amióta a PSA csoport megvette a General Motorstól az Opelt – az Opellel kapcsolatos írások egy része azt feszegette, mennyire lesz Peugeot az Opel?

astra, opel, opel astra, psa

modern aggregátok

Vadonatúj motorokat kap az Opel Astra

időpont:2019. július 04. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

Kompletten lecserélték az Opel Astra motorpalettáját; a német kompakt modern, PSA-eredetű 1,2 és 1,4 literes háromhengeres, valamint 1,5 literes négyhengeres dízel erőforrásokat kapott, aminek köszönhetően 19 százalékkal csökkent a CO2-kibocsátása.

grandland x, grandland x hybrid4, hibrid, opel, psa, új grandland x

csúcs hibrid

Jön a 300 lóerős hibrid Opel Grandland X

időpont:2019. május 13. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel Grandland X is megkapja a PSA konnektoros hibrid hajtásláncát, amely összesen 300 lóerőt állít a pilóta szolgálatába. Az Opel első konnektoros hibridjének értékesítése még az első félévben megkezdődik; az első vevők 2020 elején vehetik át az autót.

208, e-208, elektromos, genfi autószalon, peugeot, psa, új 208, új peugeot

kis oroszlán

Lehullt a lepel az új Peugeot 208-ról

időpont:2019. február 25. 13:50

szerző:Autoblog

címkék:

A francia márka lerántotta a leplet az új, 508 stílusában készült 208-ról, amely üde színfoltot képvisel majd a szegmensben. A stílusos, prémium hatású kisautó érdekessége, hogy kezdettől háromféle – elektromos, benzines és dízel – meghajtással lesz választható.

gt x experimental, opel, psa, új opel

új arc

Ilyenek lesznek a jövő Opeljei

időpont:2018. augusztus 01. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

Éppen egy éve tartozik az Opel a PSA csoporthoz, és most az Opel GT X Experimental révén vethetünk egy pillantást a márka jövőjébe és jövőbeli modelljeire. Minden korábbinál nagyobb jelentőséget kapnak olyan fogalmak, mint a németes, az emberközeli és az izgalmas.

i-cockpit, opel, partner, peugeot, psa, új partner

i-cockpittal

Bemutatták az új Peugeot Partnert is

időpont:2018. június 28. 12:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën Berlingo Van és az Opel Combo után bemutatták új Peugeot Partnert is. A francia kisáruszállító testvérmodelljeihez igazodva praktikus és sokoldalú, s a szegmens egyik legnagyobb rakterét kínálja. Magyarországi bevezetése a jövő év elején várható.

combo, opel, opel combo, psa, új opel

a szakik autója

Bemutatkozott az új Opel Combo

időpont:2018. június 26. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën Berlingóval egy napon az Opel is bemutatta új kisáruszállítóját. A Combo ötödik nemzedékét kereskedők és kisiparosok különösen hatékony szállítóeszközeként tervezték. Ezért lett teljesen új a felépítése, ügyes a helykihasználása és modern a technikája.

488 pista, bmw, év motorja, ferrari, ford, porsche, psa

a pista motorja

A Ferrari V8-asa lett az Év Motorja

időpont:2018. június 07. 17:05

szerző:Autoblog

címkék:

Mesterhármast húzott a Ferrari, 2018-ban ismét a márka 3,9 literes biturbó V8-as erőforrását választották meg a Nemzetközi Év Motorjának. A feltöltött nyolchengeres erejével, érzelmes karakterével és fejlett technológiájával egyszerűen elsöpörte a konkurenciát.

audi, év motorja, ferrari, ford, honda, porsche, psa, tesla

A Ferrari biturbó V8-asa lett az Év Motorja

időpont:2017. június 21. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Ismét megválasztották az idei év legjobb erőforrásait, s a Nemzetközi Év Motorja díjat zsinórban másodszor a Ferrari zsebelte be. A Ford 1 literes Ecoboost blokkjának hatodik alkalommal ítélték oda az első helyet. Az elektromos hajtáslánc kategóriájában a Tesla győzött.