/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
almera, autóeladás, európa, oroszország, pulsar, új nissan

Változó trendek

Beszünteti a Nissan a Pulsar gyártását

időpont:2018. szeptember 14. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem fogja tovább árusítani Pulsar modelljét, továbbá az eddig Oroszországban elérhető Almera szedán változatát az öreg kontinensen a Nissan. Ezzel a Micrán és az elektromos Leafen kívül tulajdonképp nem marad hagyományos felépítésű négykerekűje a japánoknak.

nissan, pulsar

1,6 dig-t

Sportváltozattal bővült a Nissan Pulsar választéka

időpont:2015. március 25. 15:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan Pulsar eddig csak 1,5 literes dCi dízellel és 1,2 literes benzinmotorral volt választható, mostantól azonban egy sportos menetteljesítményeket biztosító, 190 lóerős 1,6 DIG-T turbómotor is rendelkezésre áll a típushoz.

autóteszt, nissan, pulsar

autóblog teszt

Családban marad – Nissan Pulsar 1,5 dCi 110 Tekna

időpont:2015. március 09. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan, miután crossover típusaival világszerte óriási sikert aratott, nyolc év után újra szerencsét próbál az alsó-középkategóriában. Klasszikus ferdehátú családi autóval rukkolt elő, amely tetszetős, tágas, jól rugózik, és biztonságos. Dízelmotorral teszteltük.

2-es, celerio, euro ncap, fabia, mégane, model s, pulsar, törésteszt

kemény fém

Ötcsillagosra tört a Tesla

időpont:2014. november 05. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP ma hat új autó törésteszt eredményeit tett közzé. A vizsgált modellek a Tesla Model S villanyautó, az elsőkerék-hajtású BMW 2-es Active Tourer, a Škoda Fabia, a Nissan Pulsar, a Suzuki Celerio, valamint a ferdehátú Renault Mégane voltak.

nismo, nissan, pulsar

pulsar nismo

Íme a legsportosabb kompakt Nissan

időpont:2014. október 20. 15:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan legfrissebb alsó-középkategóriás modelljére is kiterjeszti a Nismo filozófiát; a látványos Pulsar Nismo tanulmány mutatja, milyen lesz a sportos csúcsmodell. Az autó mozgatását az 1,6 literes DIG-T turbómotor 200 lóerő fölé tuningolt változatára bízzák.

crossover, nissan, pulsar, qashqai

új arc

Újra van kompakt Nissan – Nissan Pulsar bemutató

időpont:2014. október 16. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan újra kínál alsó-középkategóriás ferdehátút; az Almera után keletkezett űrt mostantól a Pulsar tölti be. A Pulsar tökéletesen alkalmas családi autónak, rendkívül tágas, csendes, jól rugózik, fürge és felszerelhető a legmodernebb biztonsági technológiákkal.

nismo, nissan, pulsar

egy kis forróság

A Nissan Pulsarból is lesz Nismo kivitel

időpont:2014. június 13. 21:20

szerző:Autoblog

címkék:

Biztosra vehető, hogy a Nissan új kompakt modelljéből, a Pulsarból is készül majd Nismo kivitel, sőt, a vevők mindjárt két sportos verzió közül választhatnak. Az alap Nismo S kivitel mellett lesz még vadabb RS verzió is.

nissan, pulsar

pulsar

Ősszel jön az új kompakt Nissan

időpont:2014. május 20. 17:05

szerző:Autoblog

címkék:

Új modellel lép piacra a Nissan; az ötajtós ferdehátú Pulsar a népes alsó-középkategóriában próbál szerencsét. A Pulsar ütőkártyái a stílusos formaterv, a tágas utas- és csomagtér, valamint a kategóriában példátlan biztonsági és kényelmi felszerelések.