luminary collection, rolls-royce, starliner, wraith

egyedi kollekció

Egy Rolls-Royce Wraith gyűjtőknek

időpont:2018. április 03. 19:35

szerző:DG

címkék:

A Rolls-Royce Wraith Luminary Collection kifejezetten gyűjtőknek szánt sorozat, amely rendhagyó kézműves megoldásaival új szintre emeli a modern luxust. A Wraith Luminary Collection az első autó a világon, amiben világító fabetéteket helyeztek el.

a nap képe, hotrod, rolls-royce, silver shadow

Elbántak vele

A nap képe: Egy borzasztó, de stílusos Rolls-Royce átalakítás

időpont:2018. január 05. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Talán mindenki jobb sorsot jósolna egy klasszikus Rolls-Royce Silver Shadow II modellnek, minthogy egy összefirkált, szétvagdosott, mindenféle kiegészítővel és rá nem illő felnikkel kipingált hotrod stílusú polgárpukkasztó négykerekű legyen belőle…

dawn, overdose, rolls-royce, spofec

overdose

Túladagolás Rolls-Royce-ból

időpont:2017. november 15. 15:00

szerző:DG

címkék:

A Rolls-Royce márkával foglalkozó német tuning specialista Spofec még exkluzívabbá varázsolta a nyitható tetejű Dawn modellt. A kabrió kiszélesített és megültetett karosszériát, különleges keréktárcsákat, valamint 686 lóerős motort kapott. Csak tíz darab készül belőle.

phantom, rolls-royce, új phantom

luxushajó

Bemutatkozott az új Rolls-Royce Phantom

időpont:2017. július 28. 14:20

szerző:DG

címkék:

Új fejezet kezdődött a Rolls-Royce történetében, bemutatkozott az új, nyolcadik generációs Phantom. A Phantom új nemzedéke vadonatúj architektúrára épül, még csendesebb és még pazarabb luxust kínál, motorja pedig ismét 6,75 literes. A luxus új fokmérője.

gumifüstölés, jon olsson, rolls-royce, wraith

szentségtörés

A legőrültebb Rolls-Royce – videó

időpont:2017. június 27. 16:40

szerző:DG

címkék:

A svéd síelő és autóbolond, Jon Olsson megmutatta legújabb „szolgálati” autóját, egy módosított, 810 lóerős Rolls-Royce Wraith kupét, amivel nem átall gumit égetni. Ennek tetejébe a jármű kamuflázs mintás fóliát és kiegészítő fényszórókat visel, kipufogója pedig hangos.

rolls-royce, sweptail

egyedi építés

Rolls-Royce Sweptail, a luxus netovábbja

időpont:2017. május 29. 12:30

szerző:DG

címkék:

Egy ügyfél olyan kétüléses Rolls-Royce-t szeretett volna, amilyen senkinek sincs. A patinas brit márka pedig karosszáló szaktudását bevetve megvalósította az álmát. A Sweptailt az 1920-as évek hosszított farú Rolls-Royce modelljei inspiráltak.

drophead coupé, phantom, rolls-royce

egyedi darab

Eladó az utolsó Rolls-Royce Phantom kabrió

időpont:2017. május 10. 16:30

szerző:DG

címkék:

A Rolls-Royce 2003-ban mutatta be a Phantom limuzint, s a gyártás csak idén fejeződött be. Annak, aki mégis szeretne venni egy újat, érdemes az Arab-öböl országaiban keresgélnie. Most például eladásra kínálják a legutolsó Phantom Drophead Coupét.

kórház, rolls-royce, srh

gyermeki öröm

A nap képe: a legkisebb Rolls-Royce

időpont:2017. március 02. 10:00

szerző:DG

címkék:

A Rolls-Royce SRH a márka történetének legkisebb modellje, teljes mértékben kézi munkával, szívvel-lélekkel készítették, mégpedig a Szt. Richárd Kórház betegeinek. A miniautóval a kis páciensek maguk hajthatnak el a műtőkig, ami csökkenti a rájuk nehezedő stresszt.

phantom, rolls-royce

új éra kezdődik

A nap képe: az utolsó Rolls-Royce Phantom

időpont:2017. február 02. 10:55

szerző:DG

címkék:

Tizenhárom év után elkészült az utolsó hetedik generációs Rolls-Royce Phantom. Egy új éra kezdődik a márkánál, az általunk ismert Phantom pedig egy hosszú tengelytávú, egyedileg összeállított példánnyal köszön el.

a nap képe, amerika, ghost, rolls-royce, ufc

Notorious RR Ghost

A nap képe: Rolls-Royce egy kis verekedésért

időpont:2016. november 19. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A bunyózásban hatalmas pénz van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az amerikai UFC verekedős sportág pehelysúlyú csoportjának bajnoka egy saját magával felmatricázott Rolls-Royce Ghost luxusautót kapott a márka észak-amerikai képviseletétől.

dawn, novitec, rolls-royce, spofec

Egy tovább nemesített Rolls-Royce

időpont:2016. szeptember 06. 20:40

szerző:DG

címkék:

Európában egyedüliként a Spofec kínál tuning kiegészítőket a Rolls-Royce modelljeihez. Eddig a brit elitmárka mindegyik modelljéhez bemutatták igényes átalakító programjukat, most a friss négyüléses kabrió, a Dawn volt soron.

103ex, bmw, jövőautó, phantom, rolls-royce, the next 100 years, vision next 100

vízió

A jövő Rolls-Royce-sza egy katamarán

időpont:2016. június 17. 16:45

szerző:DG

címkék:

A BMW a The Next 100 Years programsorozat keretében négy jövőbe mutató koncepciót mutat be a nagyközönségnek. Az első márciusban érkezett, a másodikat pedig most a Rolls-Royce prezentálta. A Rolls-Royce 103EX a márka történetének első jövőautója.