/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
cupra, cupra ateca, je design, seat, seat ateca

je design ateca

Egy spanyol gyúrós

időpont:2019. február 14. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT motorsport részlegéből létrehozott önálló márka, a Cupra első modellje egy 300 lóerős szabadidőautó, amely hasonló vezetési élményt nyújt, mint például a Leon Cupra. A SEAT-ok első számú nemesítője, a német JE Design most egy ilyen Cupra Atecát faragott tovább.

ateca, cupra, je design, offroad, seat, seat ateca

all terrain

Valódi terepjárót faragtak a SEAT Atecából

időpont:2018. december 13. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A JE Design SEAT Atecája egyaránt otthon van a városi dzsungelben és a vadonban; megnövelt hasmagasságának, terepmintás abroncsainak és speciális kiegészítőinek köszönhetően ugyanis komolyabb off-road kalandokra is vállalkozhat.

cupra, cupra ateca, kompakt suv, seat, seat ateca

spanyol hódító

Új sportmodell rázza fel a kompakt SUV-szegmenst, itt a Cupra Ateca

időpont:2018. november 27. 13:10

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT önálló márkát hozott létre a korábbi motorsport részlegéből, megszületett a Cupra. Első modelljük egy SUV, de nem akármilyen. A Cupra Ateca éppen olyan agilis és gyors, mint a Leon Cupra, az egyik legdinamikusabban vezethető kompakt szabadidőautó a piacon.

ateca, seat, seat ateca, suv, volkswagen

autóblog teszt

Spanyol hódító: SEAT Ateca 1,4 TSI Eco

időpont:2017. május 10. 13:15

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a Volkswagen csoport tagjaként utolsóként dobott piacra szabadidőautót, amely szintén részesült a korszerű konszern technológiákból. Az Ateca nem is okoz csalódást, dinamikus formájával, tágas utasterével és gazdag felszereltségével meghódítja a szíveket.

ateca, je design, seat, seat ateca

az első tuning

JE Design SEAT Ateca

időpont:2016. november 22. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT, Škoda, Volkswagen és Audi típusaira specializálódott német JE Design elsőként jelentkezett az új Ateca SUV-ra szabott tuninggal. Autójuk apróbb aerodinamikai kiegészítőket, új kerekeket, ültetést és teljesítménynövelést is kapott.

ateca, ateca x-perience, párizsi autószalon, seat, seat ateca

ateca x-perience

Párizsban debütál a legkeményebb SEAT Ateca

időpont:2016. szeptember 23. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a 2016-os Párizsi Autószalon alkalmával mutatja be Ateca X-Perience modelljét, amely a SEAT Ateca családban rejlő lehetőségeket hivatott szemlélteni, miközben jól érzékelteti kalandra, terepes karakterét.

ateca, seat, seat ateca, suv

új ateca

Hazai menetpróbán a SEAT szabadidőautója

időpont:2016. szeptember 16. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Vezettük a SEAT első SUV modelljét, az Atecát. Egyrészt kívülről szép és karakteres, másrészt belül igényes kialakítású és tágas, intelligens összkerékhajtásával pedig ügyesen mozog a kiépített utaktól távol is. Ára sem rossz, már 5 millió forinttól megvásárolható.

ateca, seat, seat ateca, új ateca

első suv

Szeptemberben érkezik a SEAT Ateca

időpont:2016. június 10. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan debütál az európai piacon a SEAT első SUV modellje, az Ateca. Az Ateca a spanyol márka sajátos formavilágát kapta, belső tere tágas és jól variálható, a bent ülők kényelmét és biztonságát pedig a legmodernebb segédrendszerek és műszaki megoldások biztosítják.

seat, seat ateca

12 tónus

Így áll össze az autók színpalettája

időpont:2016. június 02. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

Egy szín összeállításához pigmentre, alumíniumra és csillámra van szükség. Ezek arányainak változtatásakor szinte végtelen a színváltozatok lehetősége, manapság mégis 12 tónus uralja az autók színváltozatait.

ateca, genfi autószalon, seat, seat ateca, suv

ateca

Leleplezték a SEAT SUV-ját

időpont:2016. február 11. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Tovább bővül a kompakt szabadidőautók tábora, a SEAT is előállt első SUV modelljével. A 4,36 méter hosszú Ateca a SEAT vérbeli tagjaként érkezik, ugyanis mindenekelőtt kimondottan agilis, dinamikus és pontosan irányítható. Szeptemberben érkezik.